Χρονόμετρο

  ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ ΝΕΑΣ ΚΑΡΒΑΛΗΣ: Πρεμιέρα με όνειρα στη Νέα Καρβάλη

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία του Ναζιανζού – Σε ρόλο παίκτη-προπονητή ο Χατζηβασιλειάδης – Αποχώρησε για τον ΑΟΚ ο Β. Καρακεϊσογλου

   

  nazianzinos (2)  nazianzinos (3)

  Η πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Λίγκας και η συμμετοχή στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας άνοιξαν την όρεξη σε διοίκηση και παίκτες του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης, που πραγματοποίησαν την πρώτη τους συγκέντρωση και τον αγιασμό στο γήπεδο του χωριού, ενώ ακολούθησε και η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Βασίλη Χατζηβασιλειάδη, που θα έχει ρόλο παίκτη-προπονητή στους «κιτρινόμαυρους», με βοηθό τον Γιάννη Παναγιωτίδη.

  Στον Ναζιανζό έγιναν ορισμένες πολύ ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ, καθώς αποκτήθηκαν ο έμπειρος μέσος Άγγελος Γυαλίδης από τον Βρασίδα Νέας Περάμου, αλλά και δύο πρώην παίκτες του Ορφέα Ελευθερούπολης. Ο λόγος για τον 21χρονο μέσο Οδυσσέα Εμινίδη και τον 24χρονο επιθετικό Μάκη Χαραλαμπίδη.

  Επέστρεψαν από δανεισμούς στον Ατρόμητο Χαλκερού οι Ηλίας Γοριδάρης και Νίκος Γεωργιάδης, όπως και ο Γιάννης Αλεξανδρίδης από τα τμήματα υποδομής της Skoda Ξάνθης. Από την άλλη, αποχώρησε ο Βασίλης Καρακεϊσογλου που πήρε μετεγγραφή στον ΑΟ Καβάλας.

  Την 1η Αυγούστου ξεκινά προετοιμασία ο Ατρόμητος Χαλκερού, που θα έχει για προπονητή τον Γιάννη Κοπανάκη, με παίκτες που προέρχονται κατά βάση από τα τμήματα υποδομής του Ναζιανζού.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.