Χρονόμετρο

  ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Δύο στα δύο για μικτές ομάδες στην Κομοτηνή

  Δημοσιεύτηκε στις

  Δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για τις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας στην Κομοτηνή για την 2η  αγωνιστική του 1ου ομίλου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της ΕΠΟ.

  Η ομάδα Κ12 επικράτησε με 0-3 και μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς. Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο της συνάντησης με δύο τέρματα του Ανανιάδη και ένα του Προβατίδη.

  Η ομάδα Κ14 της Ένωσης μας, επικράτησε με 0-5 με παραμένει επίσης αήττητη στην διοργάνωση, με 7β. Το  ημίχρονο έληξε με 0-3.  Δύο τέρματα για την ομάδα της Καβάλας πέτυχε ο Κογκαλίδης και από ένα ο Οτάντζης, ο Μερτάνη και ο Σιαματάς.

  Οι μικτές Κ12 και Κ14 της ΕΠΣ Καβάλας θα παίξουν για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου, στις 22/1, στις Σέρρες με τις ομάδες της αντίστοιχης Ένωσης.

  Ο Νίκος Κεχαγιάς στα παιχνίδια ΕΠΣ Καβάλας-ΕΠΣ Χαλκιδικής

  Την ευκαιρία να βρεθούν σε αγώνες των πρωταθλημάτων μικτών ομάδων Κ-12 και Κ-14 των Ενώσεων είχαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές την προηγούμενη εβδομάδα. Στο Ενωσιακό γήπεδο ΕΠΣ Καβάλας στα Αμισιανά βρέθηκε ο Προπονητής της Εθνικής Νέων, Νίκος Κεχαγιάς και παρακολούθησε τα παιχνίδια Κ12 και Κ14 ΕΠΣ Καβάλας-ΕΠΣ Χαλκιδικής.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.