Χρονόμετρο

  ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Διακοπή και στα πρωταθλήματα ανδρών μέχρι και τις 22/3

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας ανέβαλε στις αρχές της εβδομάδας τους αγώνες πρωταθλημάτων υποδομής και οι Ακαδημίες με τη σειρά τους ανέστειλαν τη λειτουργία τους για τις επόμενες 15 μέρες. Με νέα ανακοίνωση της, πριν λίγο, η Ένωση μας ανακοίνωσε και την προσωρινή ΔΙΑΚΟΠΗ πρωταθλημάτων ανδρών έχει και την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020. Η σχετική απόφαση αναφέρει:

  «Η  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, σχετικά με τη λήψη προστατευτικών μέτρων, ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του Κορωνοϊου (COVID-19), αποφάσισε να προχωρήσει στη διακοπή όλων των αγώνων πρωταθλημάτων της Α’ και Β’ Κατηγορίας έως και τις 22 Μαρτίου 2020.

  Η απόφαση αυτή της ΕΠΣ Καβάλας βασίζεται, εκτός των άλλων,  στις αποφάσεις των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας για αναστολή της λειτουργίας όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων. Είναι γνωστό, εξάλλου, ότι πολλά από τα γήπεδα του Νομού μας δεν διαθέτουν θύρες με κερκίδες, αλλά απλές περιφράξεις. Κατ’ επέκταση το μέτρο για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών είναι δύσκολο να εφαρμοστεί.

  Η Ένωση, με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης, οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να συμβάλει στην προστασία της δημόσιας υγείας».

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.