Χρονόμετρο

  ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Δεν πέρασε η πρόταση της διοίκησης για αναδιάρθρωση

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας, που αφορούσε στο μέλλον των πρωταθλημάτων ανδρών της νέας αγωνιστικής περιόδου έληξε πριν καλά καλά αρχίσει αφού δεν ψηφίστηκε η πρόταση της διοίκησης για αναδιάρθρωση από το ¾ του σώματος (οκτώ ψήφοι) οπότε θα ισχύσει η προκήρυξη ως έχει.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, έξι ήταν αυτοί που ψήφισαν την πρόταση της διοίκησης, τέσσερις αυτοί που την καταψήφισαν ενώ απουσίαζε ο Χρ. Γκέντζογλου.

  Η πρόταση για αναδιάρθρωση

  Η διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας έθεσε προς ψήφιση την κάτωθι πρόταση για αναδιάρθρωση κατηγοριών:

  Α΄ κατηγορία σε δύο ομίλους των 11

  Β΄ κατηγορία σε δύο ομίλους με όσους συλλόγους δηλώσουν συμμετοχή.

  Ο χωρισμός των ομίλων να γίνει με γεωγραφικά κριτήρια.

  Η πρόταση υποβλήθηκε λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν μετά την πανδημία του κορωνοϊού και η χρονιά θα ήταν μεταβατική. Θα ήταν ένας τρόπος για οικονομική ανάσα προς τα σωματεία αφού δεν θα χρειαζόταν να κάνουν μεγάλα ταξίδια. Παράλληλα, θα υπήρχε ανταγωνισμός αφού για την παραμονή στη νέα τάξη πραγμάτων στη σεζόν 2021-2022 θα έπρεπε να κάνει κάποιος πρωταθλητισμό.

  Η ισχύουσα προκήρυξη

  Τι θα ισχύσει τελικά; Σύμφωνα με την προκήρυξη, μετά την άνοδο και τον υποβιβασμό των ομάδων ανά κατηγορία, στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2020 – 2021 οι ομάδες θα είναι (14) στην Α’ Κατηγορία, (16) στη Β’ Κατηγορία και οι υπόλοιπες ομάδες θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας (κατ’ εκτίμηση 12 ομάδες).

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.