Χρονόμετρο

  ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Απέκτησε και Στέρεφ ο Νέστος

  Δημοσιεύτηκε στις

  Δυναμώνει ακόμη περισσότερο η ομάδα της Χρυσούπολης – Γυναίκα πρόεδρος στο δ.σ. του Αγίου Λουκά – Δοκιμή για τον 13χρονο Αντ. Περιστέρη στην Ολλανδία

   

   

  Μια ακόμη ηχηρή μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Νέστος Χρυσούπολης εδώ και λίγα 24ωρα, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον 23χρονο επιθετικό Νίκι Στέρεφ, που αγωνιζόταν πέρυσι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα της Δόξας Πετρούσας. Ο 23χρονος επιθετικός ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Μπέρμιγχαμ Σίτι στην Αγγλία και σε ηλικία 16 ετών ήρθε στην Ελλάδα. Πριν την Πετρούσα είχε αγωνιστεί στον Ξηροπόταμο και στο Στρατώνι Χαλκιδικής.

   

   

  peristeris

   

  Δοκιμή για Περιστέρη στην Ολλανδία

   Ένα ακόμη καβαλιωτάκι θα περάσει τα σύνορα, ώστε να δοκιμάσει την τύχη του στο ποδόσφαιρο και σε υψηλότερο επίπεδο, διεκδικώντας το δικό του όνειρο. Ο λόγος για τον 13χρονο Αντώνη Περιστέρη, ο οποίος πέρασε ήδη από εργομετρικές εξετάσεις και με συνοδό τον θείο του Βασίλη, που έχει την ιδιότητα του ατζέντη, θα βρεθεί για μια εβδομάδα στην Ολλανδία. Ο νεαρός Αντώνης ανήκει στην Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Καβάλας και εδώ και λίγες ημέρες έχουν πάρει οι άνθρωποι των ομάδων που θα δοκιμαστεί βίντεο με τα κατορθώματά του. Ευχή μας είναι να τα καταφέρει και γιατί όχι να ενταχθεί σε μια από τις μεγάλες ακαδημίες της χώρας της τουλίπας…

   

  Πρεμιέρα χωρίς εκπλήξεις για ΠΑΟΚ

   

  Ο ΠΑΟΚ Καβάλας ξεκίνησε την προετοιμασία του τη Δευτέρα (28/7), έχοντας προπονητή τον Στέφανο Καζάκη, χωρίς όμως να υπάρχουν οι πολλές μεταγραφικές ανακοινώσεις, πλην αυτής του Σάκη Ανωτίδη, που ήταν βασικότατο στέλεχος του Βύρωνα Καβάλας τα προηγούμενα χρόνια στη Λίγκα της ΕΠΣ Καβάλας.

   

  Γυναίκα πρόεδρος στο δ.σ. του Αγίου Λουκά

   

  Ο Άγιος Λουκάς επιστρέφει στον ποδοσφαιρικό χάρτη της ΕΠΣ Καβάλας και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του συλλόγου. Πρόεδρος αναλαμβάνει μια γυναίκα, η Δήμητρα Κουνάκου. Αναλυτικά, οι αρμοδιότητες μοιράστηκαν ως εξής:

  Πρόεδρος: Δήμητρα Κουνάκου

  Αντιπρόεδρος: Γιώργος Λουκίδης

  Ταμίας: Ηλίας Μανασόπουλος

  Γενικός αρχηγός: Ιωακείμ Γιαννακόπουλος

  Γενικός Γραμματέας: Βασιλική Παπαδοπούλου

  Υπευθ. Δημοσίων Σχέσεων: Γιώργος Μαλιαρός

  Έφορος Ποδοσφαίρου: Σωτήρης Παπαδόπουλος

  Μέλη: Ελένη Λαμπρίδου, Θεόφιλος Γεωρμπαλίδης, Γιώργος Κουσουνάβης, Συμεών Παπαδόπουλος, Ευάγγελος Ανδρέου.

  Προπονητής του Αγίου Λουκά θα είναι ο Γιώργος Μαλιαρός, ενώ η προετοιμασία του συλλόγου ορίστηκε για τις 10 Αυγούστου στο γήπεδο του Δάτου, το οποίο παραχώρησε ο Δήμος Καβάλας για τις ανάγκες του συλλόγου, ενώ εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν και ανακοινώσεις.

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.