Χρονόμετρο

  ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΣΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟ: Συγχαρητήρια επιστολή στους επιτυχόντες μαθητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Σε συγχαρητήρια επιστολή στους επιτυχόντες μαθητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ ο δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, σημειώνει τα εξής:

   

  «Θα ήθελα να συγχαρώ, τις νέες και τους νέους του Δήμου μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία στην προσπάθεια τους να διευρύνουν τις γνώσεις και τους ορίζοντες τους.

   

  Οι κόποι, η συνέπεια, η εντατική προσπάθεια και η επιμονή τους απέδωσαν καρπούς γεμίζοντας με περηφάνια και χαρά όλους μας.

   

  Παράλληλα, δικαιώνει και τους κόπους τόσο των γονιών όσο και των καθηγητών τους αποδεικνύοντας τα υψηλά μαθησιακά επίπεδα που χαρακτηρίζουν την εκπαίδευση που υπάρχει στον Δήμο μας.

   

  Για τα  παιδιά που παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν δεν μπόρεσαν να εισαχθούν σε κάποια σχολή, αυτές οι εξετάσεις είναι μια από τις πολλές δοκιμασίες και παράλληλα ευκαιρίες που θα συναντήσετε στην διάρκεια της ζωής σας για να τις αδράξετε και να τις αξιοποιήσετε αναδεικνύοντας τις ξεχωριστές ικανότητες που έχει ο καθένας».

   

   

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.