Χρονόμετρο

  Επιστρέφει ο Χρήστος Σταϊκουρας στην Καβάλα για το Φράγμα του Μαρμαρά

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, από αύριο, Τρίτη 28 Μαΐου έως και την Πέμπτη 30 Μαΐου, θα πραγματοποιήσει Περιοδεία στο σύνολο των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
  Συγκεκριμένα:
  Την Τρίτη 28 Μαΐου, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα επισκεφθεί βιομηχανικές και βιοτεχνικές μονάδες στις ΠΕ Έβρου και Ροδόπης, τον Οργανισμό Λιμένα Αλεξανδρούπολης, ενώ θα συναντηθεί με αυτοδιοικητικούς και τοπικούς φορείς της ευρύτερης περιοχής.
  Την Τετάρτη 29 Μαΐου, ο κ. Σταϊκούρας θα συμμετάσχει σε σύσκεψη στην ΠΕ Ροδόπης. Εν συνεχεία, θα επισκεφθεί τις Κρηνίδες, την Παραλία Οφρυνίου (Τούζλα) και το φράγμα Μαρμαρά, στην ΠΕ Καβάλας. Το απόγευμα θα μεταβεί στην ΠΕ Ξάνθης, όπου θα επισκεφθεί τοπικές επιχειρήσεις.
  Την Πέμπτη 30 Μαΐου, θα συναντηθεί με την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ξάνθης και ακολούθως θα παραβρεθεί στη θεμελίωση του 12θέσιου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Νευροκοπίου.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.