Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: Προσοχή στην εξαπάτηση επιχειρήσεων

  Δημοσιεύτηκε στις

  Αξιότιμα Μέλη Επιχειρηματίες,

  Το Επιμελητήριο Καβάλας θα ήθελε να επιστείσει την προσοχή όλων σας, σε φαινόμενα που έχουν παρουσιασθεί τις τελευταίες ημέρες από επιτήδειους, που προσπαθούν να εξαπατήσουν επιχειρήσεις-επιχειρηματίες, λέγοντας τους τηλεφωνικά ότι είναι από την Δ/νση Υγιεινής ή κάποια άλλη Δημόσια Υπηρεσία, για να τακτοποιήσουν διάφορα θέματα ή να προτείνουν διάφορα προγράμματα ΕΣΠΑ και ζητούν την καταβολή χρημάτων προκειμένου να αποστείλουν υλικό ή διάφορες άλλες δικαιολογίες.

  Παρακαλούμε να ζητάτε σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή την οποιαδήποτε προσφερόμενη υπηρεσία, καθώς χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, δεδομένου ότι αυτά είναι παραπλανητικά τηλεφωνήματα τα οποία έχουν ως μόνο στόχο την εξαπάτηση σας με την καταβολή χρηματικών ποσών.

  Για κάθετε πρόσθετη διευκρίνιση μπορείτε να απευθυνθείτε στις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Καβάλας στο τηλέφωνο 2510 222212 και στο emailinfo@chamberofkavala.gr


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.