Χρονόμετρο

  Συνάντηση προέδρου και μελών του ΔΣ του Επιμελητηρίου με τους κ. Κικίλια και Κουμουτσάκο

  Δημοσιεύτηκε στις

  Στο Επιμελητήριο Καβάλας πραγματοποιήθηκε προχτες το απόγευμα συνάντηση μεταξύ του προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Μάρκου Δέμπα, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και Τομεαρχών Άμυνας και Εξωτερικών αντιστοίχως κ. Βασίλειου Κικίλια και Γεώργιου Κουμουτσάκου οι οποίοι παρευρέθησαν στην Καβάλα λόγω της εκδήλωσης του Ινστιτούτου Πολιτικών Μελετών «Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης». Παρών στην συνάντηση ήταν και ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

  Ο πρόεδρος κ. Μάρκος Δέμπας έκανε μια συνοπτική παρουσίαση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις. Ακολούθησε συζήτηση για την δυνατότητα επίλυσης, με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο, των προβλημάτων της περιοχής και την αξιοποίηση της γεωγραφικής θέσης της περιοχής μας. Ο κ. Κικίλιας και ο κ. Κουμουτσάκος έκριναν ότι τα αιτήματα είναι εύλογα και συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.