Χρονόμετρο

  ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ανακοινώθηκαν τα διαρκείας

  Δημοσιεύτηκε στις

  Κάλεσμα της ΚΑΕ για στήριξη από τον κόσμο – Προσιτές οι τιμές

   

  Τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας ανακοίνωσε χθες το απόγευμα η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, ενόψει της συμμετοχής της στην Α2 κατηγορία, από όπου θέλει να είναι περαστική, όπως τονίζεται και στο δελτίο τύπου, στο οποίο μάλιστα, δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά στο όνομα «Α2».

  Φυσικά, τα εισιτήρια διαρκείας φέτος είναι πιο φθηνά έναντι των περυσινών, με το πιο φθηνό στα πέταλα να κοστίζει 60 ευρώ, ενώ οι τιμές στην ευθεία είναι 90 και 120 ευρώ. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

  «Φίλε Καβαλιώτη, φίλαθλε της Ένωσης,

  Η αγαπημένη μας ομάδα στις 12 Οκτωβρίου 2013, ξεκινάει το ταξίδι της για την άμεση επάνοδο της στην Α1 κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Από την προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει και δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς! Στήριξε και εσύ έμπρακτα την αγαπημένη σου ομάδα, αποκτώντας μία κάρτα διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2013/14 και ζήσε ξανά τις μεγάλες στιγμές που χαρίζει μόνο το μπάσκετ, σε μία ατμόσφαιρα αθλητική και άκρως οικογενειακή.

  Οι τιμές των καρτών διαρκείας έχουν ως εξής:

  POWER – BLUE…… 60  Ευρώ
  WHITE ………………. 90   Ευρώ
  GOLD ……………….. 120  Ευρώ
  V.I.P …………………. 400  Ευρώ

  * Στο οικογενειακό πακέτο ο πρώτος πληρώνει κανονικά το εισιτήριο και τα υπόλοιπα μέλη με 50% έκπτωση.
  * Θα υπάρχει δυνατότητα χρήσης πιστωτικής κάρτας.
  * Διάθεση από τα γραφεία της ΚΑΕ, στην Καλαμίτσα, ώρες αγοράς».


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.