Χρονόμετρο

  Εντυπωσιακές παρουσίες στο CosmoLights & CosmoWorld

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης, 28 Αυγούστου 2020 το τετραήμερο του CosmoWorld.

  Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με το φαντασμαγορικό θέαμα του CosmoLights στην Δημοτική Καπναποθήκη Καβάλας. Δημιουργικοί σχεδιαστές από όλο τον κόσμο κλήθηκαν να λάβουν μέρος στον 1ο Διεθνή Διαγωνισμό Projection Mapping στην Ελλάδα, προκειμένου να συνδέσουν την ιστορία και την ξεχωριστή αρχιτεκτονική της Δημοτικής Καπναποθήκης Καβάλας με ένα μοναδικό θέαμα. Το CosmoLights θα πραγματοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραημέρου του φεστιβάλ και η ώρα έναρξης είναι 20:30. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την Κυριακή 30 Αυγούστου 2020,  τελευταία ημέρα της ενότητας CosmoWorld.

   

  Την σκυτάλη έλαβε το πάρκο Φαλήρου με δύο μοναδικές συναυλίες. Στο γήπεδο του μπάσκετ, σε μια εναλλακτική σκηνή, φιλοξενήθηκαν οι εξαιρετικοί Dreamers, ένα indie rock συγκρότημα από την Καβάλα, που έδωσαν παλμό στην βραδιά και εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα και την αγάπη του κόσμου.

   

   

  Η βραδιά έκλεισε με ένα μουσικό υπερθέαμα στην Κεντρική σκηνή του Πάρκου Φαλήρου. «Αρμενία – Πόντος», δύο πολιτισμικά κομμάτια του ψηφιδωτού των πολιτισμών, εκπροσωπήθηκαν επί σκηνής σε μια μοναδική, μουσική σύμπραξη. Ο μοναδικός σολίστας στο ούτι και σπάνιος ερμηνευτής Haig Yazdjian, παρέα με τους Argatia και τον Αλέξη Παρχαρίδη, συγκίνησαν το κοινό με τις εξαιρετικές συνθέσεις και ερμηνείες τους.

   

   

  Η διοργάνωση του φεστιβάλ εφαρμόζει με μεγάλη υπευθυνότητα και ακρίβεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα με βάση τις ισχύουσες Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις και τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ.

  Κάντε τώρα την κράτηση σας για τις επόμενες εκδηλώσεις, είτε ηλεκτρονικά μέσα από τον επίσημο ιστοχώρο του Φεστιβάλ https://www.cosmopolisfestival.gr/, είτε στο  Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας [πρώην ΕΟΤ].


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.