Χρονόμετρο

  Ένταξη του έργου “Αποκατάσταση και Βελτίωση Δρόμων στον Δήμο Θάσου” στο “ΤΠΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 2021-2025”

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

  Με την υπ. αριθμ. 44110/28-05-2024 (ΑΔΑ: ΡΨ1646ΜΤΛ6-ΡΩΟ) Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών εντάχθηκε η Πράξη “Αποκατάσταση και Βελτίωση Δρόμων στον Δήμο Θάσου” στο «ΤΠΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 2021-2025» και στον Άξονα Προτεραιότητας «Οδικές υποδομές», με συνολικό κόστος 1.851.214,04€.

  Το έργο «Αποκατάσταση και Βελτίωση Δρόμων στον Δήμο Θάσου» αφορά αφενός στη βελτίωση της πρόσβασης σε αγροτικές γαίες του Δήμου Θάσου, μέσω τμημάτων του δημοτικού οδικού δικτύου, που βρίσκονται εκτός των ορίων οικισμού και αφετέρου στην αποκατάσταση και βελτίωση της πρόσβασης σε οικόπεδα της Δημοτικής Κοινότητας Ποταμιάς του Δήμου Θάσου και συγκεκριμένα του οικισμού Σκάλας Ποταμιάς. Όλοι οι δρόμοι είναι χωματόδρομοι και πρόκειται να ασφαλτοστρωθούν.

  Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:

  «Ακόμη μία προσπάθειά μας είχε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

  Με πρόγραμμα, σχέδιο και όραμα συνεχίζει ενωμένη η Διοίκηση του Δήμου να διεκδικεί και να εργάζεται προς όφελος του τόπου μας.

  Η εξασφάλιση της χρηματοδότησης της πρότασης του Δήμου για την αγροτική οδοποιία, αναγνωρίζοντας την σημασία της στον αγροτικό τομέα του τόπου μας, αποτελεί μια πολυετή προσπάθειά μας με επιτυχή αποτέλεσμα».

   

  Γραφείο Δημάρχου


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.