Χρονόμετρο

  ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Αποκαλυπτήρια στα γραφεία της Λ.Φ.Κ.

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ομάδα και νέα φανέλα παρουσιάζονται σήμερα το βράδυ, στις 20.00, ενώπιον του κόσμου – Σε διάθεση τα εισιτήρια με Ηρακλή    

  Τα αποκαλυπτήρια της ομάδας που θα ριχτεί στη μάχη του πρωταθλήματος της Α2 το προσεχές Σάββατο κόντρα στον Ηρακλή (17.00, «Αλεξάνδρα Δήμογλου») θα γίνουν σήμερα το βράδυ.

  Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας κάνει άνοιγμα στον κόσμο της και πραγματοποιεί την επίσημη παρουσίασή της στα γραφεία της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας (Νυρεμβέργης 17), με την ΚΑΕ να εκδίδει και σχετικό δελτίο τύπου, καλώντας το κοινό της πόλης να αγκαλιάσει από την αρχή αυτή την προσπάθεια:

  «Η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, θα πραγματοποιήσει την επίσημη παρουσίαση της νέας της φανέλας και Ομάδας, μαζί με τον κόσμο της! Οι φίλαθλοι μας ήταν και είναι η δύναμη  της. Μόνο «όλοι μαζί», μπορούμε να επιστρέψουμε την αγαπημένη μας Ομάδα εκεί όπου ανήκει, δηλαδή, στην Α1. Καλούμε όλους τους Καβαλιώτες φίλους του μπάσκετ, τα μέλη της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας, του Σ.Φ.ΑΟΚ «Γαλάζιοι Αργοναύτες» και της Λέσχης Φιλάθλων Γυναικών Καβάλας, αλλά και τους απλούς φιλάθλους που όλα αυτά τα χρόνια  στηρίζουν την Ομάδα, την Τετάρτη και ώρα 20.00’ στα γραφεία της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας (Νυρεμβέργης 17, πίσω από τις Καμάρες), να συναντήσουν την Ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας».

   

  Τα εισιτήρια με Ηρακλή

   

  Από χθες ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το σαββατιάτικο παιχνίδι της Ένωσης με τον «Γηραιό». Αυτά θα κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν και τα παιδικά, που τιμώνται 5 ευρώ. Η διάθεση γίνεται από τα γραφεία της ΚΑΕ στην Καλαμίτσα. Πιο αναλυτικά:

  «Τα εισιτήρια του αγώνα της πρεμιέρας της Α2 της Ε.Κ.Καβάλας με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και ώρα 17.00’στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα θα κοστίζουν 10 ευρώ  και τα παιδικά 5 ευρώ.

  Εξάλλου, συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας και οι έχουν ως εξής:

  POWER – BLUE…… .60  Ευρώ
  WHITE ……………….90   Ευρώ
  GOLD ………………..120  Ευρώ
  V.I.P ………………….400  Ευρώ

  Στο οικογενειακό πακέτο ο πρώτος πληρώνει κανονικά το εισιτήριο και τα υπόλοιπα μέλη με 50% έκπτωση.
  Θα υπάρχει δυνατότητα χρήσης πιστωτικής κάρτας.
  Διάθεση από τα γραφεία της ΚΑΕ, στην Καλαμίτσα, ώρες αγοράς 2510 232422».

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.