Χρονόμετρο

  ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ/ Β. Παππάς: «Μένει ο Καραπιπερίδης, συζητήσεις με χορηγό, δεν κρατώ κακίες για την κριτική του καλοκαιριού»

  Δημοσιεύτηκε στις

  Την παραμονή του Ανδρέα Καραπιπερίδη στην τεχνική ηγεσία, αλλά και τις επαφές με χορηγό, που θα μπορέσει να δώσει μια ακόμη μεγαλύτερη δυναμική και ευρωστία στο ανδρικό τμήμα αποκάλυψε με δηλώσεις του στο «Χ», μια μόλις μέρα μετά το «διπλό» ανόδου στις Σέρρες ο πρόεδρος των «κυανολεύκων», Βαγγέλης Παππάς.

   

  Παράλληλα, τόνισε ότι το στοίχημα κερδήθηκε εις διπλούν, αφού μαζί με την άνοδο, ο κόσμος ήταν κοντά στην ομάδα, υπογραμμίζοντας ότι η κριτική που του ασκήθηκε μένει στο παρελθόν και δεν κρατά κακίες σε κανέναν.

   

   

  – Ο,τιδήποτε άλλο πέρα από τη νίκη κι αν ερχόταν στο ματς των Σερρών, θα ήταν αδικία. Μια άποψη, που σίγουρα θα την ενστερνίζονται όλοι στην ομάδα, αφού η Ένωση έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ στον Βόρειο Όμιλο…

   

  «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Ίσως, ο νεανικός ενθουσιασμός ήταν το μόνο στοιχείο, που μας οδηγούσε στο να χάνουμε την αυτοσυγκέντρωση μας και να έχουμε ορισμένα ατυχή αποτελέσματα. Πάντως, αυτό που θέλω να τονίσω με ιδιαίτερη βαρύτητα, είναι ότι η ομάδα της Καβάλας δεν μπήκε ποτέ σε άλλου είδους διαδικασίες. Να πέσουν τηλέφωνα, συνεννοήσεις. Πράγματα εξωπαραγοντικά, δηλαδή».

   

  – Σας πλησίασαν καλοθελητές για κάτι τέτοιο;

   

  «Αυτά είναι πράγματα, τα οποία δεν αρμόζουν σ’ εμένα, αλλά και στον κ. Παπακωνσταντίνου. Υπήρξαν πολλοί, που μας έλεγαν για το ματς με το Ανατόλια. Το ξεκαθάρισα… Δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοιο παραγοντισμό. Έρχομαι από το μέλλον κι όχι από το παρελθόν. Δεν μπαίνουμε σε διαδικασίες για βρώμικα παιχνίδια και σκέψεις. Εμείς ότι πετύχαμε, το κατακτήσαμε μέσα από αγώνες μέσα στις τέσσερις γραμμές, θέλοντας να αποδείξουμε. Αν ήμασταν καλύτεροι, να κερδίζαμε κι αν ήμασταν χειρότεροι να χάναμε».

   

  – Πάντως, αυτό που λέτε, σας το επέστρεψε το μπάσκετ, έστω και την τελευταία αγωνιστική…

   

  «Όταν είσαι μαχητής κι επιμένεις, ζητάς χρόνο για να έρθει η δικαίωση. Δέχθηκα έντονη αμφισβήτηση πέρυσι το καλοκαίρι, όμως δείτε που είμαστε σήμερα. Φυσικά, αυτά τα ξέραμε, τα κρατήσαμε για να μας πεισμώσουν και φυσικά, δεν υπάρχει περιθώριο για να κρατάμε κακίες, αλλά να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο για να πάμε ακόμη πιο ψηλά. Είμαστε άνθρωποι της μάχης, είτε αυτός είναι κοινωνικός είτε αθλητικός αγώνας και θα συνεχίσουμε να τον δίνουμε με αξιοπρέπεια».

   

  – Είδαμε πολλούς Καβαλιώτες να ακολουθούν την ομάδα. Κερδήθηκαν δύο στοιχήματα φέτος, της επιστροφής αυτού του κόσμου, αλλά και ταυτόχρονα η άνοδος…

   

  «Ο κόσμος που μας ακολούθησε στις Σέρρες ήταν συγκινητικός. Ήταν ο 6ος παίκτης μας στο παρκέ. Μας έσπρωξε, έδωσε μεγάλη δύναμη στην ομάδα για να κερδίσει. Φυσικά, μας στήριξε όλη τη χρονιά στα παιχνίδια στο “Αλεξάνδρα Δήμογλου”. Είμαι χαρούμενος που δώσαμε συντεταγμένα τη μάχη μας όλοι μαζί, παίκτες, προπονητές, διοίκηση και κόσμος. Όλες οι ιστοσελίδες δεν έγραψαν ότι ανέβηκε η Ένωση, αλλά ότι ανέβηκε η Καβάλα. Αυτό είναι μια κατάκτηση για την πόλη. Το στοίχημα κερδήθηκε εις διπλούν και θα δανειστώ κάτι από αυτό που έλεγε ο κόσμος. ότι είμαστε περαστικοί από την κατηγορία κι ότι θα επιστρέψουμε στην Α2. Το αποδείξαμε, διότι όλοι δούλεψαν για την επίτευξη του στόχου. Όχι μόνο η διοίκηση, αλλά κι ο κόσμος μας».

   

  – Παπακωνσταντίνου και Παππάς θα συνεχίσουν. Ο Καραπιπερίδης θα συνεχίσει;

   

  «Ο Ανδρέας Καραπιπερίδης θα συνεχίσει μαζί μας. Είναι επιλογή μας να δουλεύουμε με Καβαλιώτες, εφόσον αυτοί ανταποκρίνονται. Ο προπονητής ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις. Συνεχίζουμε…».

   

  – Η επόμενη μέρα ποια θα είναι στην ομάδα από κει και πέρα;

   

  «Έχουμε συζητήσεις, ώστε να υπάρξει στο πλευρό μας ένας ισχυρός χορηγός. Αν τελικά αυτό καταλήξει σε συνεργασία, τότε θα προσθέσει κάτι παραπάνω στο μπάτζετ μας και θα έρθουν 2-3 παίκτες με μεγάλες περγαμηνές για τα δεδομένα της Α2. Να κάνουμε, δηλαδή, μια ομάδα αντιπροσωπευτική της πόλης».

   

  – Τι σημαίνει το «αντιπροσωπευτική»; Ότι θα μπορείτε να κοιτάξετε και για μια νέα άνοδο;

   

  «Σημαίνει ότι η Καβάλα έχει ένα υψηλό μπασκετικό επίπεδο και πάνω σ’ αυτό θα πρέπει να σταθούμε. Είτε αυτό είναι Α2 είτε αυτό είναι Α1, αρκεί να πατάμε γερά στα πόδια μας. Δεν ανεβήκαμε ξαφνικά στον ουρανό».

   

  – Για το θέμα της χορηγίας θα θέλατε να κάνετε κάποια περαιτέρω αποκάλυψη;

   

  «Όχι, διότι ακόμη είμαστε σε συζητήσεις. Όλα αυτά θα τελειώσουν πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου κι εκεί θα οριστεί ποιο θα είναι το ύψος του μπάτζετ της Καβάλας».

   

   

   

  Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο για… φιέστα

   

  Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Ένωσης καλεί τους φιλάθλους της στο κλειστό της Καλαμίτσας, ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την επιστροφή της ομάδας στην Α2 κατηγορία σήμερα το βράδυ. Αναλυτικά:

  «Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι παίκτες και το προπονητικό team της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, κάνουν ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους και χορηγούς του Συλλόγου, να παραβρεθούν αύριο Τρίτη 22/5 και ώρα 21.00 στην Καλαμίτσα, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Άνοδο της Ομάδας μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία!».

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.