Χρονόμετρο

  Έκανε το καθήκον της με Λαγκαδά η Ένωση (86-57) και τώρα… τελικός στις Σέρρες

  Δημοσιεύτηκε στις

  Έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και γενικότερα επιθετική πολυφωνία, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας επικράτησε άνετα με 86-57 στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» του Ερμή Λαγκαδά για την 29η αγωνιστική στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής και πλέον πηγαίνει να παίξει τους κόπους μιας χρονιάς στις Σέρρες, στο ντέρμπι ανόδου με τους Ικάρους.
  Άλλωστε, το μυαλό όλων, έπειτα από την τροπή που πήρε το πρωτάθλημα στην τελική του ευθεία και τις δύο ήττες στο Αγρίνιο και στην Καλαμίτσα από το Ανατόλια ήταν στο ντέρμπι των Σερρών.

  Εκεί, η Ένωση πλέον παίζει μόνο για τη νίκη, αφού τόσο οι Ίκαροι όσο και το Πευκοχώρι κέρδισαν τις αναμετρήσεις τους με Τιτάνες Παλαμά και Στρατώνι. Κι αυτό, διότι σε μια περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας, η Καβάλα υπολείπεται μια και οι Ίκαροι έχουν δύο νίκες απέναντι στην ομάδα της Χαλκιδικής, ενώ η Ένωση μια νίκη και μια ήττα.

  Σε περίπτωση νίκης στις Σέρρες, ωστόσο, μετά την ήττα του Χαρίλαου Τρικούπη από τη Γέφυρα, η Καβάλα, όχι μόνο παίρνει το εισιτήριο της ανόδου, αλλά θα στεφθεί και πρωταθλήτρια του βορείου ομίλου.

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.