Χρονόμετρο

  Βάζει συμπαίκτες ο Παπακωνσταντίνου στην Ένωση

  Δημοσιεύτηκε στις

  Προς διάθεση το 40% των μετοχών – «Παραμένω μεγαλομέτοχος», τονίζει ο ισχυρός άνδρας των «κυανολεύκων» στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για τη φιέστα ανόδου στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» το απόγευμα του Σαββάτου (17.00)

   

  Κι ενώ τα πάντα στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας κινούνται σε ρυθμούς φιέστας για το ματς-γιορτή με τη Δόξα Λευκάδας το Σάββατο στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» (17.00), ο Κώστας Παπακωνσταντίνου αποκάλυψε το μεσημέρι της Πέμπτης (30/4) σε συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο ότι υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον από επιχειρηματίες να μπουν συμπαίκτες και να ενδυναμώσουν διοικητικά και οικονομικά την ΚΑΕ, που θα λειτουργήσει από τη νέα σεζόν στην Α1.

  Ο Κ. Παπακωνσταντίνου ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος θα παραμείνει μεγαλομέτοχος στη νέα ΚΑΕ, όμως το 40% των μετοχών θα διατεθεί προς τους ενδιαφερόμενους. «Θα συνεχίσω να είμαι μεγαλομέτοχος. Μέσα στο Μάιο θα προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες και να καταλήξουμε στο διοικητικό σκέλος. Το 40%  των μετοχών θα διατεθεί σε ενδιαφερόμενους, οι οποίοι επιθυμούν να πλαισιώσουν διοικητικά τη νέα προσπάθεια. Υπάρχει ενδιαφέρον».

  Παράλληλα, ο Κ. Παπακωνσταντίνου άφησε να εννοηθεί ότι η πορεία της Ένωσης και του Γιάννη Τζήμας πιθανότατα θα είναι κοινή: «Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε. Η ομάδα έχει ηθική υποχρέωση να συνεχίσει με τον Γ. Τζήμα. Όμως, αυτό πρέπει να είναι αμοιβαίο».

  Οι άνθρωποι της ομάδας παρουσίασαν κι ένα μπλουζάκι, που θα μοιραστεί σε όλους τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», που θα αναγράφει «KAVALA BC. Πρωταθλήτρια Α2 2014-2015».

  Ο Κ. Παπακωνσταντίνου ευχαρίστησε τον Δήμο Καβάλας και τη «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», επισημαίνοντας ότι «φέτος, ο δήμος είναι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στην ομάδα κι ας μην έχω συναντηθεί ακόμη με την κ. Τσανάκα».

  Ο Γ. Τζήμας χαρακτήρισε με τρεις λέξεις τη φετινή σεζόν «ανεπανάληπτη, συγκλονιστική και ιστορική» και απηύθυνε κάλεσα σε όλον τον κόσμος της Καβάλας, τονίζοντας: «Ελάτε όλοι στο γήπεδο να περάσουμε καλά το Σάββατο».

   

   

  Δημήτρης Μπουντάς


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.