Χρονόμετρο

  Ενίσχυσης του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου με πέντε (5) Αστυνομικούς την καλοκαιρινή περίοδο

  Δημοσιεύτηκε στις

   

  Σε συνέχεια της απόφασης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με την οποία εγκρίνεται η ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου με πέντε (5) Αστυνομικούς κατά το χρονικό διάστημα από 12-07-2024 και για δύο (2) μήνες, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε τα εξής:

  «Ευχαριστούμε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, που ανταποκρίθηκαν στο πρόβλημα της έλλειψης της αναγκαίας αστυνομικής δύναμης στο Νησί της Θάσου και ικανοποίησαν το δίκαιο αίτημα του Δήμου Θάσου και της τοπικής κοινωνίας για την άμεση ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης της Θάσου την καλοκαιρινή – τουριστική περίοδο.

  Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτή Ν. Καβάλας κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος και μας ενημέρωσε για την εξέλιξη και ικανοποίηση του αιτήματός μας, ύστερα από παρέμβασή του.

  Το πρόβλημα με την έλλειψη της αναγκαίας αστυνομικής δύναμης στο Νησί της Θάσου είναι υπαρκτό και μεγιστοποιείται κατά την καλοκαιρινή – τουριστική περίοδο, όπου ο πληθυσμός της Θάσου πολλαπλασιάζεται από τους επισκέπτες.

  Πάγιο αίτημά μας είναι η επαρκής στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου με το αναγκαίο προσωπικό καθ’ όλη την διάρκεια τους έτους».

   

  Γραφείο Δημάρχου


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.