Χρονόμετρο

  Δυσαρέσκεια για την υποψηφιότητα του Β. Παππά από την Energean oil & gas

  Δημοσιεύτηκε στις

  Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της Energean oil & gas για την εμπλοκή του Βαγγέλη Παππά στις βουλευτικές εκλογές ως υποψηφίου βουλευτή με το κόμμα των ΑΝΕΛ. Ωστόσο κύκλοι της εταιρίας που ρωτήθηκαν από το «Χ» αρκέστηκαν να σχολιάσουν ότι «δεν μπορεί ένα στέλεχος της διοίκησης της εταιρίας να έχει κομματική εμπλοκή, πάγια τακτική της εταιρίας είναι να μην υπάρχουν τέτοιου είδους εμπλοκές. Θα τηρηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών».

   

  Να σημειώσουμε ότι ο κ. Παππάς είναι ειδικός σύμβουλος διοίκησης της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ. Πριν λίγη ώρα από την Χρυσούπολη, σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την απόφαση του να είναι ο κ. Παππάς υποψήφιος βουλευτής με του ΑΝΕΛ στην Καβάλα. Είναι μια υποψηφιότητα που σαφώς έχει να προσφέρει πολλά στο κόμμα του κ. Καμμένου, αλλά από την άλλη δεν αποτελεί και έκπληξη αφού είναι γνωστές οι μεταξύ τους σχέσεις.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.