Στη θέση όσων αποχώρησαν μετά τον τερματισμό της συνεργασίας με την εταιρεία «Δήμητρα»
Στην πρόσληψη 14 εργαζομένων στην Καβάλα προχωρεί η Energean Oil & Gas, μετά τον τερματισμό, από 1ης Νοεμβρίου, της συνεργασίας με την εργολαβική εταιρεία “Δήμητρα”, η οποία απασχολούσε επίσης 14 εργαζόμενους.
Η Energean Oil & Gas τηρεί στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της προς την τοπική κοινωνία για διατήρηση των θέσεων εργασίας στις δραστηριότητές της, σε μία περίοδο κατά την οποία επενδύει 60 εκατομμύρια ευρώ στο νέο γεωτρητικό της πρόγραμμα, προκειμένου να διασφαλιστεί η οικονομική βιωσιμότητα του κοιτάσματος και η συνέχεια της παραγωγής στον κόλπο της Καβάλας.
Παράλληλα, η εταιρεία προχωρεί στην οικονομική εξυγίανση της Καβάλα Oil, διασφαλίζοντας την αναπτυξιακή της προοπτική και, συνεπώς, την απασχόληση των εργαζομένων της.
Σταθερές επιλογές και κριτήρια για τις επιχειρηματικές αποφάσεις της Energean Oil & Gas αποτελούν τόσο η συνεχής προσπάθεια αξιοποίησης των κοιτασμάτων της περιοχής, προς όφελος και της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας, όσο και ο εξορθολογισμός στον τρόπο λειτουργίας της Καβάλα Oil με την αποδέσμευση από εργολάβους που χρέωναν υπέρογκα και αδικαιολόγητα κόστη.
Δέσμευση της εταιρείας παραμένει, επίσης, η διατήρηση των πλέον αυστηρών κανόνων ασφάλειας στην εργασία και ο απόλυτος σεβασμός στο περιβάλλον, όπως άλλωστε έχει αποδειχθεί στην σχεδόν 40χρονη ιστορία που χαρακτηρίζει την παραγωγή πετρελαίου στην περιοχή.
Οι ειδικότητες που απαιτούνται θα περιγραφούν σε επίσημη ανακοίνωση της Energean Oil & Gas στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των 14 θέσεων θα αξιολογηθούν με βάση τα προσόντα τους και την τυχόν προϋπάρχουσα εργασιακή εμπειρία.
Δημοσιεύτηκε στις 0
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.