Χρονόμετρο

  Έναρξη διάθεσης – προπώλησης εισιτηρίων για την ενότητα CosmoClassical του Cosmopolis Festival

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

  Το Cosmopolis Festival βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει το κοινό ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τις συναυλίες που θα φιλοξενηθούν στο πλαίσιο της ενότητας CosmoClassical, έχει ήδη ξεκινήσει από την Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στη Μεγάλη Λέσχη Καβάλας και στο Εκθεσιακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στην Τοπική Κοινότητα Νέας Καρβάλης.

   

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και να προμηθευτούν το ηλεκτρονικό τους εισιτήριο, επιλέγοντας την αριθμημένη θέση τους, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://bit.ly/3AEKeQl ή από το Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών (Πρώην Ε.Ο.Τ.).

   

  Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, λόγω της πανδημίας της νόσου COVID-19, όπως αυτά θα ορίζονται από το ΕΟΔΥ την εκάστοτε χρονική περίοδο. Η επίδειξη του ανάλογου πιστοποιητικού είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο του κοινού στους χώρους των εκδηλώσεων.

   

  Μέρος των εσόδων της ενότητας CosmoClassical θα διατεθεί στο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Καβάλας.

   

  Από τους θεατές, ζητάμε την κατανόηση και τη συνεργασία τους για την εφαρμογή των μέτρων και την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.