Χρονόμετρο

  Νεφελούδης για ΒΦΛ: Πρώτα αποκατάσταση της εργασιακής κανονικότητας, μετά στρατηγικός επενδυτής

  Δημοσιεύτηκε στις

  Στρατηγικός στόχος της κυβέρνησης, μετά την αποκατάσταση της κανονικότητας στις εργασιακές σχέσεις των εργαζόμενων στα Λιπάσματα της Καβάλας, είναι η εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή για την εταιρεία, είπε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά.

   

  Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τα Λιπάσματα της Καβάλας, ήταν πολύ σημαντική, σαφής, συγκεκριμένη και στοχευμένη, όπως είπε ο κ. Νεφελούδης.

  «Μπαίνει τέρμα σε μία διαδικασία ακραίας παραβατικότητας … ακόμη είναι στο Λαυρεντιάδη, που δεν φαίνεται ο ίδιος βέβαια, είναι διάφορες επιχειρήσεις, έχουν αλλάξει «σαν τα πουκάμισα» το τελευταίο διάστημα … Χρωστούν περίπου 250 εκατ. ευρώ, στις τράπεζες, αλλά με εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, έτσι τα είχαν κανονίσει τότε», όπως ανέφερε.

  Ο κ. Νεφελούδης τόνισε ότι «ο στρατηγικός στόχος, όπως τον περιέγραψε ο πρωθυπουργός, είναι αφού λυθούν μία σειρά θεμάτων για την προστασία των εργαζόμενων και την επιστροφή τους στην εργασία, αποκατάστασης της κανονικότητας στις εργασιακές σχέσεις … να βρεθεί στρατηγικός επενδυτής που θα αναλάβει να λειτουργήσει αυτήν την μεγάλης σημασίας για την ελληνική οικονομία και γεωργία επιχείρηση».
  Ακούστε:
  http://www.stokokkino.gr/podcast/nefeloudis-151117.mp3

  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.