Χρονόμετρο

  ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΜΠΑΜΠΗΣ ΔΡΑΚΟΣ: «Unfair η πρόταση του Μακάριου Λαζαρίδη»

  Δημοσιεύτηκε στις

  «Σήκωσε το γάντι» και απειλεί ότι θα απαντήσει με συνέντευξη Τύπου, αν στείλει την επιστολή του στην ΝΟΔΕ ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ

   

   

  Ως έκρυθμη κατάσταση έτοιμη να εκραγεί, περιγράφεται η κατάσταση στην τοπική ΝΔ, εξαιτίας της προκλητικής συμπεριφοράς του υποψήφιου βουλευτή και «μελλοντικού υπουργού» – όπως θέλει να πλασάρεται – Μακάριου Λαζαρίδη. Το κατά πόσο το γνωρίζει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει ένα ζητούμενο.

   

  Δεν πρόλαβε να στεγνώσει, το μελάνι, από τις προχθεσινές δηλώσεις του βουλευτή Νίκου Παναγιωτόπουλο που εξαπέλυσε σκληρή επίθεση εναντίον του κ. Λαζαρίδη, για τις άστοχες και προκλητικές του δηλώσεις εναντίον των συνυποψήφιων του και χθες την σκυτάλη την πήρε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μπάμπης Δράκος, στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της υποψήφιας βουλευτή Βάσω Παπουτσή Μήττα, ο οποίος απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την επιστολή του κ. Λαζαρίδη για κοινές εμφανίσεις των υποψηφίων βουλευτών, σημείωσε σε έντονο ύφος ό,τι αυτή η πρόταση αδικεί τους άλλους 4 υποψήφιους, τα ονόματα των οποίων ανακοινώθηκαν, μόλις πριν τρείς ημέρες, όταν ο ίδιος για δύο χρόνια κάνει προεκλογικό αγώνα.

   

  Συγκεκριμένα ο κ. Δράκος επισήμανε ότι «Δεν είναι σωστός ο χρόνος γι’ αυτή την πρόταση. Ο λόγος είναι ότι πρόκειται για ανφαίρ (unfair), όταν ορισμένοι για δύο χρόνια κάνουν προεκλογικό αγώνα και τώρα καλούν τα 4/6 του εκλογικού συνδυασμού μας, μέσα σε 15 ημέρες να κάνουν αυτά για τα οποία, άλλοι είχαν στην διάθεσή τους δύο χρόνια. Αυτά προς το παρόν, αλλά αν έρθει η πρόταση και στην ΝΟΔΕ, γιατί σε εμάς δεν ήρθε, θα απαντήσουμε με συνέντευξη Τύπου».

   

  Με την σειρά της η κ. Παππουτσή Μήττα με ευγενικό τρόπο απέρριψε με την σειρά της πρόταση του κ. Λαζαρίδης λέγοντας ότι «Έλαβα την επιστολή, αν συμφωνήσουν όλοι θα συμμετέχω. Στην παρούσα φάση όμως πιστεύω ότι ο κάθε υποψήφιος, στόχο έχει να διαδώσει τις θέσεις της ΝΔ σε όσους γίνεται περισσότερους. Για το λόγο αυτό, ο κάθε υποψήφιος έχει κάποια συγκεκριμένη ομάδα πολιτών που εστιάζει, οπότε δεν βοηθάει στο να πηγαίνουμε όλοι μαζί».

   

  Θυμίζουμε ότι προχθές ο κ. Λαζαρίδης, την ίδια μέρα που δέχθηκε την επίθεση από τον κ. Παναγιωτόπουλο για τα όσα έχει κάνει και έχει προκαλέσει, απέστειλε επιστολή με την οποία  προτείνει «κοινές περιοδείες και συγκέντρωση με τους συνυποψηφίους μου δείχνοντας έτσι τη δυναμική της Ν.Δ.». Σε αυτήν, ο κ. Λαζαρίδης προτείνει στους συνυποψηφίους στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Καβάλας, κοινές περιοδείες και μια κοινή συγκέντρωση με το συντονισμό της ΝΟΔΕ και των ΔΗΜΤΟ.

  Στο ίδιο πλαίσιο, ο κ. Λαζαρίδης πρότεινε να οργανωθεί από κοινού, σε συνεργασία με τη ΝΟΔΕ και τις ΔΗΜΤΟ μια μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στην Καβάλα, όπου ο κάθε υποψήφιος θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει στους πολίτες για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά για την πρότασή του για την Π.Ε. Καβάλας!!!

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.