Χρονόμετρο

  Έκδοση Αποφάσεων Ένταξης από την Περιφέρεια ΑΜΘ για 50 επενδυτικά έργα Ιδιωτικού χαρακτήρα

  Δημοσιεύτηκε στις

   1ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Ν. Καβάλας (Υπομέτρο 19.2 ΠΑΑ – Παρεμβάσεις Ιδιωτικού Χαρακτήρα)

   

  Με  σημερινή απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κου ΧρήστουΜέτιου, εγκρίνονται οι τελικοί πίνακες κατάταξης των προτάσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Ν. Καβάλας (Υπομέτρο 19.2 ΠΑΑ – Παρεμβάσεις Ιδιωτικού Χαρακτήρα) -όπως αυτοί προέκυψαν και  μετά την εξέταση των ενδικοφανών προσφυγών.

  Με βάση την απόφαση αυτή,  εγκρίνονται προς χρηματοδότηση  50 επενδυτικά έργα Ιδιωτικού χαρακτήρα, από τα 98 που υποβλήθηκαν,  συνολικού προϋπολογισμού 10.516.883,28 € και δημόσιας δαπάνης 6.224.757,53 €

  Παραμένουν ως επιλαχούσες επιπλέον 14 προτάσεις επενδυτικών έργων, συνολικού προϋπολογισμού 4.415.134,10 € και αιτούμενης δημόσιας δαπάνης 2.621.970,53 € που αποτελεί και το δεύτερο αίτημα υπερδέσμευσης της Αναπτυξιακής Καβάλας ΑΑΕ ΟΤΑ προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για το οποίο,  τόσο ο Περιφερειάρχης όσο και η Αναπτυξιακή Καβάλας θα εξαντλήσουν κάθε προσπάθεια για την κάλυψη του.

  Ευχαριστούμε την Περιφερειάρχη μας και την ΕΥΔ του ΠΕΠ ΑΜΘ για την εξαιρετική συνδρομή τους στην εν λόγω διαδικασία και στην συνολική διαχείριση του τοπικού μας προγράμματος..

   

  Για την Αναπτυξιακή Καβάλας ΑΑΕ ΟΤΑ

  Ο Πρόεδρος του Δ.Σ

  ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.