Χρονόμετρο

  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ: Μια βραδιά αφιερωμένη στην ιστορία του εμπορίου

  Δημοσιεύτηκε στις

  Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στον κινηματογράφο Απόλλων πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Έμπορων Ελλάδας και του ινστιτούτο μικρών επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ με την προβολή του ιστορικού ντοκιμαντέρ “ισνάφ”.

  Χαιρετισμούς απεύθυναν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς , ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης  Κώστας Αντωνιάδης,  η βουλευτής Σύριζα, Τάνια Ελευθεριάδου και ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη.

  Στα πλαίσια της εκδήλωσης προβλήθηκε και ένα μικρό βίντεο-αφιέρωμα της Ομοσπονδίας επαγγελματιών βιοτεχνών και έμπορων Νομού Καβάλας με φωτογραφίες από τις παλιές εμπορικές επιχειρήσεις της Καβάλας αναδεικνύοντας τον ρόλο, την ταυτότητα, τους στόχους και τις επιδιώξεις της ΟΕΒΕ Καβάλας μέσα από συνεντεύξεις επιχειρηματιών βιοτεχνών μέλη της ΟΕΒΕ.

  Το ντοκιμαντέρ ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους στις απαρχές του ελληνικού εμπορίου και της βιοτεχνίας από τους αρχαίους χρόνους έως και τις μέρες μας. Ενώ ταξίδι στην ίδια την ιστορία της χώρας μιας και το εμπόριο βρισκόταν  πάντα σε συνεχή διάλογο με τα τεκταινόμενα της χώρας.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.