Χρονόμετρο

  Δ/ντης ΕΚΑΒ Καβάλας: Απαγορεύονται τα σχόλια και οι δηλώσεις-Απειλές για πειθαρχικές διαδικασίες!

  Δημοσιεύτηκε στις

  Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που θυμίζουν άλλες εποχές από κάποιους Δ/ντες του ΕΚΑΒ. Μετά το «Εφιστούμε την προσοχή (!) σε συνεντεύξεις και δημοσιεύσεις σε ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης» και «Τα στρατιωτικά προσκλητήρια»  από τον Δ/ντη του ΕΚΑΒ 9 έχουμε τώρα τις  απαγορεύσεις σχολίων σε ΜΜΕ και απειλές με πειθαρχικές διαδικασίες για τους παραβάτες εργαζόμενους για το ΕΚΑΒ 6 της Καβάλας.

   

  Το έγγραφο

  Κοινοποίηση υπηρεσιακών θεμάτων σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης από υπαλλήλους του ΕΚΑΒ.

   

  Με έγγραφο (Αρ. πρωτ. 111/9-1-2018) ο Δ/ντης του ΕΚΑΒ-6 Καβάλας, Χειρουργός και πρώην συνδικαλιστής στο Κ.Υ. Πρίνου κος Θωμάς Αγγελόπουλος,  εφιστά την προσοχή και απαγορεύει, αναφορές, κρίσεις, επικρίσεις, σχόλια και σχολιασμούς που γίνονται δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσης από τους υπαλλήλους του ΕΚΑΒ και αφορούν υπηρεσιακά θέματα και προβλήματα.

  Εφόσον στο μέλλον εντοπιστούν παρόμοια φαινόμενα θα κινείται άμεσα πειθαρχική διαδικασία!

  Και καταλήγει ο κύριος Δ/ντης του ΕΚΑΒ-6 «Οι αναφορές που αφορούν διεκδικήσεις, αιτήματα, προβλήματα ή παράπονα γίνονται συντεταγμένα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες εντός του υπηρεσιακού χώρου».


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.