Χρονόμετρο

  Έγκλημα στην Καβάλα: Ελεύθεροι οι γονείς και η σύντροφος του δράστη.

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ελεύθεροι αφέθησαν, μετά τις καταθέσεις που έδωσαν στις Αρχές, οι γονείς και η σύντροφος του 25χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου του 52χρονου στη Χρυσούπολη Καβάλας. Τα άτομα του οικογενειακού περίγυρου του δράστη οδηγήθηκαν στην αστυνομία για υπόθαλψη εγκληματία.

  Στις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου, ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

  Ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον 52χρονο, επειδή του έκανε bullying από τη στιγμή που ο 25χρονος απολύθηκε από την επιχείρηση μαρμάρων στην οποία δούλευαν και οι δύο.

  Ο δολοφόνος είχε στήσει τα ξημερώματα της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου ενέδρα θανάτου στο θύμα έξω από τον χώρο εργασίας του. Συγκεκριμένα τον εκτέλεσε εξ΄ επαφής στην καρδιά με καραμπίνα. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε στα χωράφια και έκτοτε οι Αρχές έψαχναν τα ίχνη του, ενώ τις τελευταίες ώρες αναζητούσαν ανθρώπους με τους οποίους μπορεί είχε διαφορές.

  Ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπαιξε η μεγάλου κυβισμού δίκυκλη μοτοσικλέτα του δράστη. Με αυτήν έχει ποζάρει στο παρελθόν και στα social media.

   

  https://www.ethnos.gr/greece/article/225420/egklhmasthnkabalaeleytheroioigoneiskaihsyntrofostoydrasth


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.