Χρονόμετρο

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: Άγονος κηρύχθηκε ο διαγωνισμός

  Δημοσιεύτηκε στις

  Άγονος κηρύχτηκε ο διαγωνισμός για την απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων στον Δήμο Καβάλας, κάτι που σημαίνει ότι η διαγωνιστική διαδικασία θα ξεκινήσει από την αρχή και με μερική τροποποίηση επί των όρων της διακήρυξης, ώστε να επισπευσθεί η διαδικασία ανεύρεσης αναδόχου.

   

  Αρχικά, είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον επτά ιδιώτες, έμεινε ένας, όμως από τον φάκελό του έλειπε ένα έγγραφο με το ISO, που πιστοποιεί την επαγγελματική ιδιότητα του ενδιαφερομένου!

   

  «Δυστυχώς, φτάσαμε στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιαμε», είπε αρχικά στο «Χ» η αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Μαρία Φραντζεσκάκη και συμπλήρωσε:

   

  «Από τον Μάρτιο, όταν και ανέλαβα τα καθήκοντά μου, τρέξαμε αμέσως τις διαδικασίες για τη διακήρυξη. Θα ήθελα να επισημάνω προς τους πολίτες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να αναλάβουν αυτού του είδους τις δουλειές και να συνεργαστούν με τον δήμο Καβάλας να είναι πιο προσεκτικοί και να ετοιμάζουν σωστούς φακέλους. Είναι κρίμα να φτάνουμε σε τελικό στάδιο και να μην έχουμε ανάδοχο για απουσία ενός απλού εγγράφου».

   

  Η κ. Φραντζεσκάκη σημείωσε ότι αύριο Τρίτη (16/5) θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή, όπου θα υπάρξει μια τροποποίηση επί των όρων, ενώ αν δεν βρεθεί ανάδοχος και στη δεύτερη διαγωνιστική διαδικασία, τότε στην επόμενη φάση οι όροι θα είναι ακόμη πιο απλουστευμένοι, μια και το έργο της απομάκρυνσης των εγκαταλελειμμένων οχημάτων δεν μπορεί να περιμένει.

   

   

  Δ.Μ.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.