Χρονόμετρο

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ Β΄ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ COVID ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου το Ιατρικό , Νοσηλευτικό και Διοικητικό Προσωπικό της Β΄ Πνευμονολογικής Κλινικής Covid του Νοσοκομείου Καβάλας, στην οποία νοσηλεύτηκα, που με κίνδυνο της ζωής τους και υπερβάλλοντας ψυχικές και σωματικές αντοχές, προσφέρουν άριστες υπηρεσίες και σώζουν ζωές. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Χύτα Ηλία το μοναδικό Λοιμωξιολόγο  που διαθέτει το Νοσοκομείο μας και θεωρώ αδιαπραγμάτευτα ότι είμαστε πολλοί τυχεροί που τον έχουμε.

   

  Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον Διοικητή του Νοσοκομείου μας κ. Κλειτσιώτη Ντίνο που , σε συνεργασία με το Επιστημονικό και Διοικητικό Προσωπικό, κατάφερε την άρτια οργάνωση και λειτουργία των κλινικών Covid που στήθηκαν από το μηδέν και λειτουργούν άψογα προσφέροντας τα μέγιστα στην Υγεία των κατοίκων του Νομού Καβάλας και όχι μόνον.

   

                               Με εκτίμηση

                                                            Χρυσάνθη Μπορμπότση (σύζυγος Νικολάου Πατέλη)

                                                                       Καθηγήτρια Λέκτορας -Εφαρμογών

                                                               Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

                                                                                       ΔΙΠΑΕ  Καβάλας


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.