Χρονόμετρο

  ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ GALAXY: Δεν κλείνει αλλά αναμορφώνεται εκ βάθρων και γίνεται e-branch

  Δημοσιεύτηκε στις

  Θα δημιουργηθεί ένα νέου τύπου πρωτοποριακό υποκατάστημα, κύρια για επιχειρηματίες αλλά και κάθε συναλλασσόμενο, μέσα από το οποίο θα εξοικειώνεται με την ψηφιακή λειτουργία

   

   

  Τώρα που καταλάγιασε η πρώτη αντίδραση για το «κλείσιμο» του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Βενιζέλου και Φιλελλήνων γωνία, στο ισόγειο του ξενοδοχείου GALAXY και αφού δόθηκαν οι διαβεβαιώσεις από την πλευρά της ότι δεν πρόκειται να κλείσει αλλά να αλλάξει μορφή και τρόπο λειτουργίας, ανακύπτει το ερώτημα για το τι νέο κομίζει στην αγορά της Καβάλας. Οι υπεύθυνοι της Τράπεζας Πειραιώς δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους, αλλά περιορίζονται στην υπόσχεση ότι μετά την ανακαίνιση το υποκατάστημα θα είναι κάτι νέο και πρωτοποριακό για τα δεδομένα της αγοράς. Στόχος της νέας κατάστασης που θα προκύψει θα είναι κύρια οι επιχειρηματίες αλλά και κάθε πελάτης της τράπεζας που θα επιθυμεί να δοκιμάσει τις νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες της.

   

  Τι είναι αυτό το νέο που προωθεί η Τράπεζα Πειραιώς στην ελληνική αγορά; Το σχέδιο που ήδη υλοποιείται φέρει το όνομα e-branch, που στα απλά ελληνικά σημαίνει, αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό καταστήματος, στο οποίο θα υπάρχει προσωπικό που θα λειτουργεί υποβοηθητικά και όχι για να εξυπηρετεί με τον κλασσικό τρόπο των τραπεζικών εργασιών τους συναλλασσόμενους

   

  Ήδη πριν λίγους μήνες εγκαινιάστηκε το τέταρτο στη σειρά e-branch υποκατάστημα στην περιοχή της Γλυφάδας, στην Αθήνα και αυτό της Καβάλας θα είναι από τα πρώτα που θα ανοίξουν στην επαρχία.

   

  Το νέο e-branch που ξεκίνησε τη λειτουργία του από τα τέλη Δεκεμβρίου 2017, δίνει πλέον τη δυνατότητα σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες των νοτίων προαστίων, να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους με ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια κατά το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας του τις καθημερινές, καθώς και το Σάββατο.

   

  Όλοι οι πελάτες θα μπορούν να απευθυνθούν στο διαθέσιμο σε αυτό προσωπικό για οποιαδήποτε απορία, να ενημερωθούν για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, να εκπαιδευτούν στη χρήση των μηχανημάτων & ψηφιακών υπηρεσιών της τράπεζας, καθώς και να βοηθηθούν σε κάθε τους συναλλαγή.

   

  Μερικές από τις πρωτοποριακές υπηρεσίες του e-branch είναι:

   

  – Το «Ταμείο από Απόσταση», όπου ο πελάτης μπορεί να εκτελέσει, μέσω video κλήσης με έμπειρο ταμία της τράπεζας, τουλάχιστον το 90% των προσφερόμενων συναλλαγών κανονικού ταμείου, με την ίδια ευκολία και απλότητα

  – Άμεση έκδοση και παραλαβή prepaid gift card από το ειδικό μηχάνημα.

  – Απομακρυσμένη εγγραφή στο internet banking.

  – Χρήση των διαθέσιμων, στο κατάστημα, ηλεκτρονικών συσκευών (PC & tablets) για γνωριμία και εξοικείωση με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Τράπεζας (Digital zone)

  – Γνωριμία με προϊόντα και υπηρεσίες των διαφόρων συνεργατών της Τράπεζας (Exhibition area)

  – Πραγματοποίηση συναντήσεων για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στον ειδικό χώρο του Meeting room

  – Πραγματοποίηση συναλλαγών ATM & EasyPay σε εσωτερική ζώνη 24/7

   

  Επιπλέον των παραπάνω, για τις επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες προσφέρονται:

   

  – Κατάθεση επιταγών στο «Ταμείο από απόσταση»

  – Άμεση καταμέτρηση και κατάθεση χαρτονομισμάτων

  – Άμεση καταμέτρηση και κατάθεση κερμάτων

   

  Από την Τράπεζα σημειώνεται ότι με μεγάλη αποτελεσματικότητα λειτουργούν ήδη τα τρία πλήρως αυτοματοποιημένα καταστήματα του δικτύου e-branch της Τράπεζας Πειραιώς στο Χαλάνδρι, στους Αμπελόκηπους και στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, όλα στην Αττική, έχοντας μέχρι στιγμής επιτύχει να αναβαθμίσουν την ποιότητα και εξυπηρέτηση των πελατών, προσφέροντας μια «Σύγχρονη Τραπεζική Εμπειρία».

   

  Τέλος, η Τράπεζα Πειραιώς έλαβε μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για το νέο τύπου κατάστημα e-branch, «Highly Commended: Piraeus Bank – Remote cashier» στην κατηγορία « Best Use of IT in Retail Banking», στην τελετή απονομής των Banking Technology Awards που διεξήχθησαν στο Λονδίνο.

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.