Χρονόμετρο

  ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ: Παρουσία Έλλης Μυστακίδου η «Sparing Day» στη Νικήσιανη

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με την παρουσία της ασημένιας Ολυμπιονίκη της Αθήνας, Έλλης Μυστακίδου, να λαμπρύνει την εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί η «Sparing Day» στο κλειστό γυμναστήριο της Νικήσιανης, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Γυμναστικός Σύλλογος Παγγαίου.

  Η «Sparing Day» θα λάβει χώρα την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου και το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο μέρη, το πρωί από τις 11.00 έως τις 13.00 και το απόγευμα από τις 16.00 έως 17.30.

  Από τους διοργανωτές, υπολογίζεται ότι θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 250 αθλητές από όλη την Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο, Γιαννιτσά, Χαλκιδική, Έβρο και Σέρρες) και εκτός από την Έλλη Μυστακίδου, παρόντες θα είναι σπουδαίοι προπονητές του Τάε Κβον Ντο.

  Η «Sparing Day» έχει σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών, που θα συμμετάσχουν σε πανελλήνια, πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.

  Υπεύθυνος του Τάε Κβον Ντο στον Π.Γ.Σ. Παγγαίο είναι ο Χάρης Παλτόγλου, ομοσπονδιακός προπονητής που εδώ και πολλά χρόνια έχει ιδρύσει και προπονεί τους αθλητές στον ΑΣ Τάε Κβον Ντο Καβάλας.

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.