Χρονόμετρο

  ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Με επιτυχία στο 6ο Snow camp της Κοζάνης

  Δημοσιεύτηκε στις

  Στο 6ο Snow camp TAEKWONDO 2019, που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Κοζάνη άνοιξε για τον ΑΣ Τάε Κβον Ντο Καβάλας η αυλαία των αθλητικών διοργανώσεων για το 2019 και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  Ειδικότερα, να σημειώσουμε ότι από τις 4 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Λυκόβρυσης  στην Κοζάνη το 6ο Snow camp στο οποίο έλαβαν μέρος 350 αθλητές και αθλήτριες από την χώρας μας αλλά και από χώρες όπως είναι η Νορβηγία, το Ιράκ, η Σερβία, η Κύπρος, Αλβανία και η Βουλγαρία και Ελλάδα οι οποίοι προπονήθηκαν υπό την διεύθυνση Νορβηγού προπονητή.

  Βέβαια, θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι στη συγκεκριμένη διοργάνωση ο ΑΣ Τάε Κβον Ντο Καβάλας έλαβε μέρος με τους αθλητές: Κίμων Αντωνιάδη, Δημήτριο Καραμάνη, Θεόδωρο Καρακίτη, Δημήτριο Καρακίτη, Πασχάλη Ιωάννου και Άγγελο Καλογερόπουλο, ενώ την αποστολή του καβαλιώτικου συλλόγου συνόδεψε ο προπονητής του, Χάρης Παλτόγλου.

  Ήταν μια μοναδική αθλητική εμπειρία για όλους και ταυτόχρονα ένα δυναμικό ξεκίνημα για την νέα αγωνιστική χρονιά. Οι αθλητές και οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία αλλά και τη δυνατότητα να προπονηθούν με διεθνείς συναθλητές τους σε τεχνικές αγώνα και να μυηθούν σε καινούργιες προπονητικές πρακτικές υπό την διεύθυνση του διεθνούς προπονητικού team της διοργάνωσης. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η εμπειρία αυτή θα αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμη στις αθλητικές αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν μιας και συνεισέφερε σημαντικά στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής συμπεριφοράς των αθλητών του ΑΣ Τάε Κβον Ντο Καβάλας.

  Ο καβαλιώτικος σύλλογος ευχαριστεί από καρδιάς των ΑΣ Κοζάνης, «Μακεδονική Δύναμη» και τον προπονητή της, Χρήστο Αλμασίδη, για την ευγενή του πρόσκληση, καθώς και για την άψογη διοργάνωση.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.