Χρονόμετρο

  Η δήμαρχος Καβάλας ζητάει εξηγήσεις από τον ΔΕΔΔΗΕ για τις διακοπές ρεύματος

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με επιστολή της προς τον διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ στην Καβάλα, η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα ζητάει εξηγήσεις για τα προβλήματα που ανέκυψαν στην διάρκεια της κακοκαιρίας, εξαιτίας των διακοπών ρεύματος, συγκεκριμένα επισημαίνει ότι “Το τελευταίο  χρονικό διάστημα παρατηρούνται συχνές, ενίοτε και πολύωρες, διακοπές ρεύματος στα όρια του Δήμου Καβάλας.
  Αποκορύφωμα ήταν η πολύωρη διακοπή ρεύματος την 9η-1-2019, καθώς και η χθεσινοβραδινή και η σημερινή επίσης διακοπή ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Καβάλας, μεταξύ αυτών και σε σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Καβάλας.
  Αυτές οι συχνές και πολύωρες διακοπές δημιουργούν πλείστα και σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία των δομών, των επιχειρήσεων, των ελεύθερων επαγγελματιών, των νοικοκυριών και φυσικά στους συνανθρώπους μας ΑΜΕΑ των οποίων διακινδυνεύεται ακόμη και η ίδια τους η ζωή, ιδίως στις περιπτώσεις  όπου είναι απαραίτητη η μηχανική υποστήριξη.
  Παρέλκει να τονίσει κανείς τις ζημιές οι οποίες προκαλούνται τόσο σε οικοσυσκευές, συσκευές ελεύθερων επαγγελμάτων και επιχειρήσεων, καθώς και στην αναπόδραστη μείωση τζίρου στην ιδιωτική και όχι μόνο, οικονομία του Δήμου μας.
  Το φαινόμενο αυτό εκφεύγει πλέον των ορίων -κατά την ταπεινή άποψη μας – σύνηθων ενδεχομένως βλαβών.
  Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε εγγράφως για το ποιες ακριβώς είναι οι αιτίες αυτών των φαινομένων, τι προτίθεστε να κάνετε ώστε να εκλείψουν αυτά τα φαινόμενα και πόσο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί για την οριστική αποκατάσταση των βλαβών αυτών”.

   

   

  Με τιμή

  Η Δήμαρχος Καβάλας


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.