Χρονόμετρο

  Μπερδεμένοι στη ΝΔ!!! Εκτός γραμμής Χρ. Μέτιος και Μακ. Λαζαρίδης

  Δημοσιεύτηκε στις

  Εντάξει, καλά που είναι ο Αλέξης Τσίπρας και ενισχύεται η συνοχή της ΝΔ, γιατί όταν αυτοί που είναι στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάνουν τα αντίθετα από αυτά που λέει ο πρόεδρος τους, τι να πει κανείς; Ειδικά τώρα με το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, η ΝΔ βρίσκεται κοντά στο μέγιστο σημείο συσπείρωσης. Ωστόσο, οι παραφωνίες δεν κρύβονται, ειδικά όταν είναι κραυγαλέες.

   

  Αν θέλετε παράδειγμα, ιδού: Τόσο ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Μητσοτάκης όσο και ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου έχουν χαρακτηρίσει ως φιάσκο του πρωτοβάθμιο σύστημα υγείας, των Τ.ΟΜ.Υ. και έχουν ανακοινώσει ότι μόλις γίνουν κυβέρνηση ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ!!!

   

  Τι μπορεί να σχολιάσει κανείς, όμως, όταν οι εκφραστές του «μητσοτακισμού» στην Περιφέρεια ΑΜΘ, δηλαδή ο απίθανος Χρήστος Μέτιος, κάτοχος της θέσης του περιφερειάρχη και ο φέρελπις Μακάριος Λαζαρίδης που ζει για τη μέρα που θα εκλεγεί βουλευτής, υπερασπίζονται την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της υγείας;

   

  Συγκεκριμένα με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου η Περιφέρεια ΑΜΘ διαθέτει κονδύλια ύψους 6.964.669 ευρώ από το Επιχειρησιακό της Πρόγραμμα για τη λειτουργία του συνόλου των Τοπικών Ομάδων Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ) της Περιφέρειας.

   

  Και δικαιολογεί ο κ. Μέτιος την απόφασή του αυτή, επισημαίνοντας στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ότι «Σκοπός ίδρυσης των ΤΟΜΥ είναι να παρέχουν ποιοτικές και δωρεάν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας στον γενικό πληθυσμό, και ιδιαίτερα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, αποσυμφορώντας τα νοσοκομεία και συμβάλλοντας στη μείωση των ανισοτήτων στην υγεία».

   

  Ουσιαστικά αυτό είναι copy paste από το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ!!! Και σαν μην φτάνει αυτή η αβάντα του κ. Μέτιου προς την κυβέρνηση, έρχεται και ο άλλος ο αστέρας της πολιτικής, που ήρθε ως αλεξιπτωτιστής στην Καβάλα, για να μας δώσει τα φώτα του, δηλαδή ο Μακάριος Λαζαρίδης και σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις προχθες, συγχαίρει τον κ. Μέτιο, γι’ αυτή του την πρωτοβουλία που στηρίζει το σύστημα υγείας.

   

  Μετά από αυτά, μήπως οι κ.κ. Μέτιος και Λαζαρίδης μας λένε να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ; Λάθος κατάλαβα; Α ρε, Μητσοτάκη, τι στελεχάρες είναι αυτές που έχεις;


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.