Χρονόμετρο

  ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΟΔΟΥ : Βρέθηκε λύση στο δρόμο Κρηνίδες – Λυδία

  Δημοσιεύτηκε στις

  Συνάντηση χθες της δημάρχου Δ. Τσανάκα και του αντιδημάρχου Φ. Φιλιππίδη  με κατοίκους της περιοχής

   

   

   

  Λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με το κλείσιμο της παλιάς οδού Κρηνίδων-Λυδίας έδωσε χθες η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία, τον αντιδήμαρχο Ηλία Καλανταρίδη και τους κατοίκους της περιοχής.

  Αποφασίστηκε η μονοδρόμηση στην παράπλευρη οδό της παράκαμψης, που συνδέει τα δύο χωριά και είναι σήμερα χαρακτηρισμένη ως αγροτική οδός και ταυτόχρονα την έναρξη παρεμβάσεων, ώστε να είναι προσβάσιμη και χωρίς προβλήματα από τα βαρέα οχήματα και τα λεωφορεία που κάνουν τις μαθητικές μεταφορές.

  Ήδη, από χθες, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Φίλιππος Φιλιππίδης, ξεκίνησε τη σύνταξη μιας μικρή μελέτης για τη διαπλάτυνση της οδού στα σημεία, όπου αυτή στενεύει και ειδικότερα στις στροφές, την απομάκρυνση των κλαδιών αριστερά και δεξιά του δρόμου.

  Οι εργασίες διαπλάτυνσης και ασφαλτόστρωσης σε ορισμένα σημεία που κρίνεται απαραίτητο, θα γίνουν από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Παρεμβάσεις απαιτούνται στην έξοδο προς Κρηνίδες, καθώς στο σημείο υπάρχει ένα ρέμα, που θα επηρεάσει την ομαλή διέλευση των βαρέων οχημάτων και κυρίως των λεωφορείων.

  Χθες, τη δήμαρχο Καβάλας για το ίδιο θέμα επισκέφθηκαν ο Μάκης Παπαδόπουλος και τα μέλη του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας», στους οποίους εκτέθηκε αναλυτικά η συγκεκριμένη παρέμβαση.

   

  Δημήτρης Μπουντάς

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.