Χρονόμετρο

  «Το παραμύθι θα έχει Δράκο»;

  Δημοσιεύτηκε στις

  Για να δείτε σε τι απελπιστική κατάσταση έχει περιέλθει, η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, θα αποκαλύψουμε, το πόσο έντονες πιέσεις δέχεται ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μπάμπης Δράκος για να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

  Η κ. Τσανάκα θέλει διακαώς τον κ. Δράκο στο ψηφοδέλτιο της, γιατί αφενός θα μπορέσει να κλείσει μια από τις πολλές κενές θέσεις που έχει στο ψηφοδέλτιό της και αφετέρου η παρουσία του προέδρου της ΝΟΔΕ στον συνδυασμό, πιστεύει, ότι θα συμμαζέψει τις διαρροές που υπάρχουν, προς άλλους συνδυασμούς και κύρια, του Μάκη Παπαδόπουλου και του Βαγγέλη Παππά. Οι διαρροές της κ. Τσανάκα είναι αμφίπλευρες και πιστεύει ότι μόνο ένας Δράκος, μπορεί να κρατήσει τους ψήφους της και να μην φύγουν για άλλους συνδυασμούς.

   

  Βέβαια, μετά τα πρόσφατα, σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε με την καρδιά του ο κ. Δράκος, δύσκολα θα έμπαινε μπροστά σε έναν εξαιρετικά απαιτητικό αγώνα, εκλογικής επιβίωσης της κ. Τσανάκα, πολλώ δε όταν έχουν αρχίσει ήδη να χτυπούν πένθιμα, οι καμπάνες των δημοσκοπήσεων!!! Τελικά το ερώτημα, ίσως να μην είναι αν θα χάσει τις εκλογές η κ. Τσανάκα, αλλά αν η τελευταία πράξη στο παραμύθι της, θα έχει  Δράκο;


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.