Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  Υποψήφιοι δήμαρχοι στο Δήμο Παγγαίου – Ξεκίνησε η κούρσα

  Δημοσιεύτηκε στις

  Στα τέλη της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις από την πλευρά της νυν μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Παγγαίου για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου, με επικεφαλής τον Φίλιππο Αναστασιάδη, που θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος του νυν δημάρχου Βασίλη Ξουλόγη.

  Ημέρα και ώρα δεν έγιναν ακόμη γνωστά, αλλά σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το «Χ» με τον υποψήφιο δήμαρχο, εκείνος αρκέστηκε να πει ότι πάει σε ένα ανανεωμένο ψηφοδέλτιο, σε σχέση με αυτό που συμμετείχε και ο ίδιος με επικεφαλής τότε τον Γιάννη Φιλόσογλου.

  Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο κ. Αναστασιάδης συναντήθηκε αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα με τον πρώην δήμαρχο Ελευθερούπολης, αλλά δεν υπήρξε μέχρι σήμερα σημείο επαφής, οπότε ο κ. Φιλόσογλου όπως όλα δείχνουν, προτιμά να τραβήξει μοναχικό δρόμο. Εκτός κι αν υπάρξει πλήρης μεταστροφή στις απόψεις του…

  Ο κ. Αναστασιάδης τόνισε ότι «θα πάμε καλά» και μετέθεσε την επόμενη επικοινωνία μετά τις ανακοινώσεις του ονόματος του συνδυασμού και των πρώτων ονομάτων, δυνατών, όπως σημείωσε για την περιοχή.

   

  Με Θ. Μπόνο ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

   

  Τα λιμνάζοντα νερά στα πράγματα έρχεται να ταράξει το ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., το οποίο θα έχει επικεφαλής τον μικροβιολόγο στο επάγγελμα Θόδωρο Μπόνο. Ο κ. Μπόνος τόνισε αρχικά στο «Χ» ότι ενδιαφέρεται να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου και υπογράμμισε ότι οι ανακοινώσεις από τον τοπικό ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα έρθουν μετά την ολομέλεια, που έγινε χθες το βράδυ.

  Ωστόσο, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει τον δήμο Παγγαίου και υποψήφιο δήμαρχο τον Θ. Μπόνο, με την εκδήλωση να προγραμματίζεται με βάση τα σημερινά δεδομένα το απόγευμα της Τετάρτης, κατά την οποία θα ανακοινωθούν το όνομα του συνδυασμού και τα πρώτα ονόματα των συνεργατών του. Μάλιστα, όπως τόνισε στο «Χ» ο υποψήφιος -πλέον- δήμαρχος Παγγαίου θα πλαισιωθεί από ικανά άτομα, σε αριθμό και δυνατότητες, με κοινωνική δράση, ώστε να συγκροτήσουν ισχυρό ψηφοδέλτιο.

   

  Δημήτρης Μπουντάς


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.