Χρονόμετρο

  Στον Δήμο Παγγαίου – Γιορτή για τα νήπια

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με πρωτοβουλία της Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ «Κοινωνική Φροντίδα και Προσχολική Αγωγή Δήμου Παγγαίου», διοργανώθηκε για πρώτη φορά κοινή Παιδική Χριστουγεννιάτικη γιορτή την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 στο Αμφιθέατρο «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» στην Ελευθερούπολη.

  Στην παιδική γιορτή, συμμετείχαν 130 νήπια από όλους του Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας η οποία και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

  Άξιοι συγχαρητηρίων είναι τόσο το υπαλληλικό προσωπικό όσο και το βοηθητικό που επιμελήθηκε και παρασκεύασε όλα τα εδέσματα που προσφέρθηκαν μετά το πέρας της γιορτής.

  Τα παιδιά υποδέχτηκαν  με ιδιαίτερη χαρά τον δήμαρχο Παγγαίου, Βασίλειο Ξουλόγη, την πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Μαρία Τσίλογλου, τον αντιδήμαρχο, Σταμάτη Ματσάγκο, τον πρόεδρο της Δ.Κ. Ελευθερούπολης, Γιώργο Αναστασιάδη  και τον Αρχιμανδρίτη Απόστολο Καβαλιώτη, εκπρόσωπο της οικογένειας Παπαχρηστίδη, ο οποίος αποτελεί και εθελοντή του ΟΗΕ και μέλος της επιτροπής ερευνών του Πανεπιστημίου του Βατικανού.

  Τα παιδιά ενημερώθηκαν για τον ευεργέτη της Ελευθερούπολης, Φρίξο Παπαχρηστίδη, που όπως χαρακτηριστικά αναλύθηκε από τον Πατέρα Απόστολο Καβαλιώτη, δεν ξέχασε ποτέ τις ρίζες του  και την γενέτειρά του, Ελευθερούπολη, την οποία ευεργέτησε ποικιλοτρόπως, μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.