Χρονόμετρο

  Α.Σ. ΠΑΓΓΑΙΟΥ Απομάκρυνση σε χρόνο dt

  Δημοσιεύτηκε στις

  Δεν είναι μόνο ο ΑΟΚ και ο Βλάσης Τσάκας «προπονητοφάγοι» στην Καβάλα. Ένας από τους παράγοντες που δεν έχουν πρόβλημα να απομυθοποιήσουν προπονητές είναι και ο πρόεδρος του Α.Σ. Παγγαίου, Στέλιος Ζημιλιάγκος, ο οποίος προσέλαβε την Τετάρτη τον Ζουμπούλη Λαζαρίδη και του έδειξε την πόρτα της εξόδου λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της ομάδας της Νικήσιανης στους Αντιφιλίππους και τη νίκη με 2-1.

  Ο Δραμινός τεχνικός πρόλαβε να προπονήσει μόλις δύο φορές τη νέα του ομάδα, έκανε ποδαρικό με το δεξί στο πρωτάθλημα, όμως δεν πρόλαβε να κάνει ούτε Χριστούγεννα, αφού έπεσε θύμα της ιδιορρυθμίας του προέδρου του Α.Σ. Παγγαίου.

  Άγνωστο παραμένει το γεγονός αν ο κ. Ζημιλιάγκος μπει στη διαδικασία να αναζητήσει τον διάδοχό του Λαζαρίδη, αφού έχει αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν ότι μπορεί να εκτελέσει και χρέη προπονητή.

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.