Χρονόμετρο

  Διαδικασία – “παρωδία” για το νέο Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Από τους φακέλους των υποψηφιοτήτων που έχουν κατατεθεί για τη θέση του νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ, κρίνουμε ότι υπάρχουν υποψήφιοι που έχουν υποβάλλει πολύ αναλυτικό προγραμματισμό και πολύ ενδιαφέρουσες και συγκεκριμένες προτάσεις με βάθος τριετίας.

  Επίσης, διαθέτουν εξαιρετικά προσόντα, το λιγότερο ισάξια με αυτά του κυρίου Θοδωρή Γκόνη.

  Όλα όμως δείχνουν ότι η διοίκηση του Δήμου έχει καταλήξει μονομερώς και με βάση τις υποκειμενικές της προτιμήσεις στην υποψηφιότητα του κυρίου Θοδωρή Γκόνη, αδιαφορώντας για τις απόψεις των μελών του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ είτε της πλειοψηφίας είτε της μειοψηφίας.

  Αυτή η διαδικασία – “παρωδία”, που μετατρέπει το Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ σε “άβουλο ανδρείκελο”, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη δική μας παράταξη.

  Συνιστά ευθεία παραβίαση της αξιοκρατίας, της αξιοπιστίας και της αντικειμενικότητας ως προς την επιλογή μίας τόσο σημαντικής θέσης.

  Και μάλιστα 3 μήνες πριν την εκλογή νέας διοίκησης στον Δήμο Καβάλας.

  Εμείς επιμένουμε: ζητούμε από τη Δημοτική Αρχή να μεταθέσει την εκλογή νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή μετά από τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

  Είναι δικαίωμα πλέον της νέας διοίκησης να αποφασίσει για την πορεία του ΔΗΠΕΘΕ, με βάση τις συνθήκες συναίνεσης που θα διαμορφωθούν μετά τις εκλογές και φυσικά με βάση τις αρχές της αξιοκρατίας και των ίσων ευκαιριών.

  Οποιαδήποτε προειλημμένη απόφαση στοχεύει αυτή τη στιγμή στο να “εγκλωβίσει” τη νέα Δημοτική Αρχή και όχι να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα και τις προοπτικές του ΔΗΠΕΘΕ.

   

  Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση

  “Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ”

  Ο Επικεφαλής

   

  Μάκης Παπαδόπουλος

  Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας

  Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.