Χρονόμετρο

  ΔΗΠΕΘΕ ΚΑΒΑΛΑΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ Ο «ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ»

  Δημοσιεύτηκε στις

  Στην προσπάθεια του να αναφέρεται επί παντός επιστητού, σε ότι αφορά την λειτουργία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μάκης Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του, μάλλον δεν εξετάζουν τα θέματα όπως πρέπει.

  Για αυτό θα πρέπει να τους ενημερώσουμε ότι, η απόφαση για την επιλογή του Καλλιτεχνικού Διευθυντή στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, όπως και σε όλα τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. της επικράτειας είναι μια συνήθης πράξη για την εύρυθμη λειτουργία τους.

  Αυτό σημαίνει ότι, αν δεν είναι στελεχωμένη η εν λόγω θέση, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, δεν θα μπορεί να έχει πρόγραμμα μετά από κάποια στιγμή, αλλά ούτε και να εκτελέσει το ήδη υπάρχον.  Άρα, αντί για μομφή, ο κ. Παπαδόπουλος (ως επικεφαλής της παράταξης του)  μάλλον θα έπρεπε να μας συγχαρεί για την υποδειγματική τήρηση των όσων ορίζονται από το Νόμο.

  Σχετικά δε με την επιλογή προσώπου που θα ορισθεί να έχει τις ευθύνες του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, να μας ασκήσει κριτική, εάν κι εφόσον δεν τηρήσουμε τα όσα η διακήρυξη αναφέρει και μόνο τότε.

  Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας λειτουργεί με γνώμονα το συμφέρον του νομικού προσώπου, των δημοτών και εφαρμόζει κατά γράμμα τις κείμενες διατάξεις.

   

   

   

   

  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΑΒΑΛΑΣ


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.