Χρονόμετρο

  ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΌΣ ΓΙΑ ΔΙΟΔΙΑ: Η Δημοτική Αρχή “είδε το δέντρο αλλά έχασε το δάσος”

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ορίστε και τα διόδια της Ασπροβάλτας! Οι εργασίες ξεκίνησαν…

   

  Η Δήμαρχος μπορεί να λέει ότι δεν την ενδιαφέρουν τα διόδια της Ασπροβάλτας, αλλά αυτά θα τα πληρώνουν σίγουρα οι Καβαλιώτες! Και θα είναι τα τρίτα στη σειρά που θα πληρώνουμε μέχρι τη Θεσσαλονίκη…

  Έρχονται και τα πλευρικά, οπότε θα μεγαλώσει περισσότερο το πρόβλημα…

   

  Εμείς επιμένουμε: το θέμα δεν είναι μόνο τα μετωπικά διόδια πάνω από την Άσπρη Άμμο, είναι όλα τα νέα διόδια που προετοιμάζονται.

  Γι’ αυτό είχαμε προτείνει να γίνει συντονισμός κινητοποιήσεων και με τους άλλους Δήμους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, αλλά η διοίκηση του Δήμου δεν έδειξε ενδιαφέρον…

   

  Η λύση είναι μία:

  Να καταργηθούν τα μετωπικά και πλευρικά διόδια, και να εφαρμοστεί το νέο σύστημα με ηλεκτρονική αναλογική και δίκαιη χρέωση, με βάση πόσα χιλιόμετρα χρησιμοποιεί ο κάθε οδηγός, είτε Έλληνας είτε ξένος.

   

  Σε κάθε άλλη περίπτωση, το κόστος λειτουργίας και συντήρησης των αυτοκινητοδρόμων μεταφέρεται στις πλάτες όλων των φορολογουμένων (δηλ. μόνο των Ελλήνων), ακόμη και αυτών που δεν τους χρησιμοποιούν. Και αυτό δεν είναι δίκαιο!

   

  Η συγκέντρωση στην πλατεία δεν φτάνει. Πρέπει να συνεχίσουμε.

  Με καθαρά αιτήματα και στόχους, όχι για τα “μάτια του κόσμου”, όπως είπε η Δήμητρα Τσανάκα…

   

  Μόνο έτσι μπορούμε να κερδίσουμε!


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.