Χρονόμετρο

  Οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατά των διοδίων!!!

  Δημοσιεύτηκε στις

  Οι βουλευτές Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουμε την αυτονόητη συμπαράστασή μας στη διαμαρτυρία όλων των θεσμικών παραγόντων και πρωτίστως των συμπολιτών μας στην προοπτική κατασκευής μετωπικών διοδίων στα ανατολικά της πόλης μας.

  Είναι γνωστό ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σχεδίασε και θεσμοθέτησε το αναλογικό σύστημα στα διόδια. Ωστόσο το ΤΑΙΠΕΔ, μνημονιακός φορέας, που συστάθηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις κατ’ εντολήν των θεσμών, επιμένει στην υλοποίηση Κοινής Υπουργικής Απόφασης του 2014, που προέβλεπε τη δημιουργία μετωπικών διοδίων στην Εγνατία.

  Η απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ για κατασκευή μετωπικών διοδίων μάς βρίσκει κάθετα αντίθετους.

  Παρά το γεγονός ότι, κατά την ημέρα διεξαγωγής του συλλαλητηρίου, ανειλημμένες υποχρεώσεις στη Βουλή, μάς υποχρεώνουν να βρισκόμαστε στην Αθήνα, ενώνουμε τη φωνή μας με τη φωνή των Καβαλιωτών και δηλώνουμε αλληλέγγυοι στο δίκαιο αίτημα των συμπολιτών μας να ακυρωθεί αυτή η καταστροφική για τον τόπο μας προοπτική.

  Εμμανουηλίδης Δημήτρης

  Μορφίδης Κώστας

  Παπαφιλίππου Γιώργος


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.