Χρονόμετρο

  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ Βραβεύσεις μαθητών κιθάρας

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια δύο νέες επιτυχίες αριστούχων μαθητών κιθάρας του καθηγητή Φώτη Κουτσοθόδωρου στους Διαγωνισμούς του 2ου Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας (4-6 Ιουλίου).

  tzanetakis thanos  manoloudis filippos

  Συγκεκριμένα, ο Θάνος Τζανετάκης κέρδισε το 1ο Βραβείο στην κατηγορία έως 13 ετών και το 3ο Βραβείο στην κατηγορία έως 17 ετών, ενώ ο Φίλιππος Μανωλούδης κέρδισε το 2ο Βραβείο στην κατηγορία έως 13 ετών και τον 1ο Έπαινο στην κατηγορία έως 17 ετών.

  Το Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας, που φιλοξενήθηκε στο HOTEL NERVOS της Λίμνης Πλαστήρα, είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ κιθάρας της Ελλάδας. Με συμμετοχές 150 κιθαριστών από όλη την επικράτεια, περιλαμβάνει επίσης σεμινάρια, συναυλίες και διαγωνισμούς.

  Καλλιτεχνικοί Διευθυντές του είναι οι Καρδιτσιώτες σολίστ Βασίλης Καναράς και Στέλιος Μουστος, ενώ διοργανωτής είναι ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου Καρδίτσας και του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, Νίκος Ευθυμιάδης. Συμπαραστάτης του εγχειρήματος είναι ο Σύλλογος Ελλήνων Κιθαριστών, που εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό του, Στέλιο Γκόλγκαρη. Τέλος, στις παράλληλες δράσεις του Φεστιβάλ συμμετείχαν ως προσκεκλημένοι 30 κορυφαίοι, διεθνούς φήμης παιδαγωγοί και σολίστ κιθάρας.

  Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας, στους γονείς και στον καθηγητή τους για τις επιτυχίες αυτές. Τους ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, και ελπίζουμε ότι με την πορεία και την πρόοδό τους θα προσφέρουν ισχυρό κίνητρο σε όλη την Οικογένεια του Δημοτικού Ωδείου.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.