Χρονόμετρο

  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΒΑΛΑΣ: Διαγωνισμός χριστουγεννιάτικης κάρτας

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

  Οι πρώτες κάρτες των παιδιών καταφθάνουν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

   

   

   

  Οι μικροί μας φίλοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό που διοργανώνει η Θρακική Εστία Καβάλας και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» θα πρέπει ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες.

  Με το σύνθημα «ΧΟ ΧΟ ΧΟ και ζωγραφίζω» φτιάχνω τη δική μου Χριστουγεννιάτικη κάρτα σε χαρτόνι (όχι μεγαλύτερο από 21 – 30 εκατοστά) με τη βοήθεια της ζωγραφικής χρησιμοποιώντας μαρκαδόρους, ξυλομπογιές ή με την τεχνική του κολλάζ.

  Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες θα παραδοθούν στον 1ο όροφο ή θα σταλούν ταχυδρομικώς στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας (Κασσάνδρου 6, Τ.Κ. 65403) μέχρι τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου και θα κοσμήσουν την παιδική γωνιά του 3ου ορόφου. Δεν ξεχνάμε στις κάρτες που θα ταχυδρομήσουμε να γράψουμε τα στοιχεία μας (Όνομα, Επίθετο και τηλέφωνο επικοινωνίας).

  Οι τρεις καλύτερες θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή των 30 ευρώ σε βιβλιοπωλείο της πόλης μας. Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 στην Παιδική Γωνιά της Βιβλιοθήκης (3ος όροφος).

  Η επιλογή των καλύτερων καρτών θα γίνει από τους:

  – Παρασκευή Μουριάδου, εκπαιδευτικό και μέλος του Δ.Σ. της Θρακικής Εστίας Καβάλας

  – Απόστολο Μουμτσάκη, αντιδήμαρχο

  Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαστε στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο 2513 500401 (στις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης)


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.