Χρονόμετρο

  Το «μαγείρεμα» στις δημοσκοπήσεις και η “πρόβλεψη” για αποτέλεσμα που έρχεται!

  Δημοσιεύτηκε στις

  Οι μόνες αξιόπιστες δημοσκοπήσεις είναι όσες βγήκαν πριν αρχίσει ο προεκλογικός αγώνας, τώρα κανείς δεν ανακοινώνει αποτελέσματα, εκτός κι αν τα έχει μαγειρέψει και τα έχει φέρει εκεί που θέλει. Μάλιστα η δική μας πληροφόρηση, έχει φτάσει στο σημείο να γνωρίζουμε, το αποτέλεσμα ακόμη και αυτών που δεν έχουν γίνει ακόμη!!!

  Όχι δεν έχουμε μαντικές ικανότητες αλλά… μας λέει το φλιτζάνι καλή «καφετζού». Είναι η ίδια που μας είχε πει από τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι η Δήμητρα Τσανάκα θα ξαναδώσει την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στον Θοδωρή Γκόνη… όπως και έγινε.

  Τώρα μας λέει λοιπόν η «καφετζού» ότι το δίδυμο Σιμιτσή – Μουριάδη, ετοιμάζουν δημοσκόπηση, στην οποία θα εμφανίζεται ο μεν πρώτος πολύ ψηλά στις περιφερειακές εκλογές, αλλά και ο δεύτερος θα εμφανίζεται ότι σχεδόν… βγαίνει δήμαρχος και τον χωρίζουν κάτι λίγες μονάδες από την πρώτη που θα είναι η Δήμητρα Τσανάκα. Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση θα δημοσιοποιηθεί από συγκεκριμένη εφημερίδα της Καβάλας, καθώς θα φαίνεται ότι η ίδια την παρήγγειλε.

  Αν θέλετε να δείτε ποια εταιρία θα υπογράφει την δημοσκόπηση και ποια εφημερίδα θα την δημοσιεύσει, δεν έχετε παρά να γυρίσετε στο 2014, όπου και τότε είχε παιχτεί το ίδιο παιχνίδια, μόνο που τότε έβγαζε δήμαρχο τον κ. Σιμιτσή!!! Το αποτέλεσμα των εκλογών το γνωρίζετε βέβαια, οπότε δεν χρειάζεται να σημειώσουμε, άλλα, για το πόσο επιτυχημένη θα είναι αυτή η μεθόδευση.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.