Χρονόμετρο

  ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ: Εκδήλωση για τα προγράμματα Erasmus

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα ενημέρωσης για τα προγράμματα Erasmus, η οποία διοργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου, σε συνεργασία με τον οργανισμό της Πυθίας. Η εκδήλωση διεξήχθη το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019, από τις 16:00 έως τις 18:00, στο αμφιθέατρο “Φρίξος Παπαχρηστίδης” του Δήμου Παγγαίου.

  Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία της η κ. Μυρσίνη Χρυσαφούδη, πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παγγαίου.  Στη συνέχεια, έγινε παρουσίαση των προγραμμάτων Erasmus Ανταλλαγής Νέων και Erasmus Sport από την κ. Ιωάννα Καλλιστρίδου, νόμιμη εκπρόσωπο του οργανισμού της Πυθίας. Η κ. Σορολιού Ελένη, εκπρόσωπος του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, παρουσίασε  την πλατφόρμα του Eurodesk, την πλατφόρμα Εθελοντικής εργασίας.

  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν νέοι του Δήμου Παγγαίου και του Δήμου Καβάλας, εκπαιδευτικοί αλλά και γονείς οι οποίοι θέλησαν να ενημερωθούν σχετικά με τα προγράμματα Erasmus και τις προοπτικές που αυτά προσφέρουν. Εθελοντές της Πυθίας μοιράστηκαν ζωντανά τις εμπειρίες τους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Πηγαδάς Βασίλειος, ως καθηγητής του Γενικού Λυκείου της Νέας Περάμου, μίλησε για την συμμετοχή του σχολείου τους στα Ευρωπαϊκά προγράμματα.

  Στο τέλος της εκδήλωσης, διενεργήθηκαν και  απονομές για τους συμμετέχοντες του προγράμματος Erasmus “Vitamin Sea”, το οποίο διεξήχθη στις 29 και 30 Ιουνίου 2019, στις παιδικές εξοχές της Νέας Περάμου του Δήμου Παγγαίου Καβάλας με την υποστήριξη του Δήμου Παγγαίου.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.