Χρονόμετρο

  ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΥ – Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ ΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

  Δημοσιεύτηκε στις

  ΣΑΒΒΑΤΟ  24  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

  Γενικός Σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. Τραπεζών, Οργανισμών, Οικιών και Ιδιωτικών Καταστημάτων από της 8ης πρωινής ώρας της 24ης μέχρι και της δύσεως του Ηλίου της 28ης Οκτωβρίου.

  Φωταγώγηση των οδών, Πλατειών, των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ., Τραπεζών, Οργανισμών, τις εσπερινές ώρες της 24ης, 26ης, 27ης και 28ης Οκτωβρίου.

   

   

  ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

   

  Ώρα 19:00Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου

   

   

  ΔΕΥΤΕΡΑ  26  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

  Ώρα 07:30Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Χρυσούπολης.

   

  ΤΕΤΑΡΤΗ  28  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

  Ώρα 07:30 Εορταστικόεωθινό από τη Φιλαρμονική του Δήμου και  κωδωνοκρουσίες των Εκκλησιών.

  Ώρα 10:00Προσέλευση στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου των Σημαιοφόρων και Παραστατών.

  Ώρα 10:30 Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου. Θα παραβρεθούν ο κ. Δήμαρχος, ο κ. Πρόεδρος με το Δημοτικό Συμβούλιο, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, οι Εκπρόσωποι του Στρατού, της Αεροπορίας,                της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ,και τα Προεδρεία των Σωματείων, Συλλόγων και Οργανώσεων. Στον Ιερό Ναό ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι θα σταθούν στο δεξιό μέρος του Ναού. Στο αριστερό μέρος θα σταθούν οι εκπρόσωποι του Στρατού, της Αεροπορίας, των Σωμάτων Ασφαλείας,και των Σωματείων, Συλλόγων και Οργανώσεων.

  Ώρα 11:15 Επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων όπου θα είναι παρατεταγμένες αντιπροσωπείες των Σχολείων με τις Σημαίες τους.

  Τελετάρχης ορίστηκε ο  Δημοτικός Υπάλληλος κ.Τολλιαρίδης Γεώργιος

  Λόγω των εκτάκτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊούCOVID-19, σας γνωρίζουμε ότι οι φετινές εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και οι καταθέσεις στεφάνων θα πραγματοποιηθούν με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.

   

  Χρυσούπολη, 21 Οκτωβρίου 2020

   

  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΣΤΟΥ

   

  ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ  Μ. ΣΑΒΒΑΣ

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.