Χρονόμετρο

  ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ / ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ: Ξεκίνησε η εκτέλεση του έργου “ΣΒΑΚ: Ανανεώσεις – Αναβαθμίσεις – Διαμορφώσεις Χώρων Πρασίνου Δήμου Καβάλας έτους 2023”.

  Δημοσιεύτηκε στις
  Σε πλήρη εξέλιξη, παρουσία του Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής, Κυριάκου Σταυρίδη, βρίσκεται η εκτέλεση του έργου της αναβάθμισης των χώρων πρασίνου στην κεντρική νησίδα της οδού Ερυθρού Σταυρού, από το ύψος του πάρκινγκ της Ροδόπης μέχρι τον κόμβο Φαλήρου.
  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ 
  Οι παρεμβάσεις θα αναβαθμίσουν την αισθητική αξία της συγκεκριμένης νησίδας, η οποία έχει μήκος 550 μέτρα και πλάτος ένα μέτρο, και θα βελτιώσουν τις υποδομές της (αρδευτικό δίκτυο).
  Οι εργασίες που προβλέπονται να λάβουν χώρα αφορούν:
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ:
  χωματουργικές εργασίες (πλήρωση νησίδων με φυτική γη – ενσωμάτωση βελτιωτικών εδάφους – εκσκαφή και επαναπλήρωση τάφρων για υπόγεια τοποθέτηση αρδευτικού δικτύου) το κόψιμο – εκρίζωση των υπαρχόντων θάμνων μπορντούρας
  ΦΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ – ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ:
  προμήθεια και τοποθέτηση (φύτευση) φυτικού υλικού
  εγκατάσταση εν νέου αυτοματοποιημένου αρδευτικού δικτύου (υπόγειου και επιφανειακού ανά περίπτωση), διότι το παλαιό έχει καταστεί μη λειτουργικό.
   ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 
  Προϋπολογισμός: 37.182,53 €
  Διάρκεια εργασιών: 120 μέρες

  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.