Χρονόμετρο

  ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Συγχαρητήρια δήλωση του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Κώστα Βακιρτζή, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τον Δημήτρη Μπακοχρήστο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

  Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος, ο οποίος πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Καβάλα, στο “Αλεξάνδρα Δήμογλου”, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της Άρσης Βαρών, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Ο  Ελληνας πρωταθλητής που αγωνίστηκε στην κατηγορία των -54κ., πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, καθώς σήκωσε 165 κιλά.

  Ακολουθεί η δήλωση του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Κώστα Βακιρτζή

  “Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος μας έκανε υπερήφανους. Η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ήταν η επιβράβευση των προσπαθειών που κάνει τα τελευταία για να εκπροσωπήσει επαξίως τα ελληνικά χρώματα στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στον ίδιο, όσο και στον προπονητή του, Δημήτρη Ιωαννίδη”.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.