Χρονόμετρο

  ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ολοκληρώθηκε η εικαστική παρέμβαση στον 8ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Καβάλας

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

  Τις τελευταίες πινελιές σε μια εξαιρετική εικαστική παρέμβαση στην πρόσοψη και τον περιβάλλοντα χώρο του 8ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Καβάλας, έβαλε το πρωί της Τρίτης 20 Ιουλίου 2021 ο Γιάννης Κανίογλου.

  Ο γνωστός ζωγράφος της Καβάλας, έχοντας στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 8ου Βρεφονηπιακού Σταθμού, καθώς και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βύρωνα, κατάφερε να αλλάξει την εικόνα όλου του κτηρίου και να μυήσει μικρούς και μεγάλους στα μυστικά της τέχνης του.

  Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συνοδευόμενος από τον Προέδρο της Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής, Φιλήμονα Ξουλόγη, επισκέφθηκε την εν λόγω σχολική μονάδα και συνεχάρη τον κ. Κανίογλου τόσο για το αποτέλεσμα της προσπάθειας του, όσο και για το ισχυρό μήνυμα εθελοντικής προσφοράς που πέρασε σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Καβάλας.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.